点评:Gids heeft de honden niet onder controle, maar 1 gids voor alle sledes. Je krijgt hele summiere instructies en daar moet je het maar mee doen.
Na 20 meter ging de honden van het pad. Door de zachte sneeuw naast het pad kantelde de slee en viel ik eraf. De slee met mijn dochter erin ging in volle vaart verder en knalde op een boom. Neus gebroken, hersenschudding. Gids vond het aanstellerij hoewel bloed uit neus spoot, wilde gewoon door en was ronduit onbeschoft. Na herhaaldelijk aandringen van mezelf en mede ritgenoten dat we niet verder konden, dat er medische hulp nodig was, uiteindelijk terug. Eigenaar vond het ook onzin, geen ambulance hiervoor. Met mokken een taxi gebeld voor ons.
Vreselijk nare ervaring met dit bedrijf, geen enkele vorm van empathisch vermogen. Geen enkele reactie na meermaals emailen. Geen geld terug. Geen enkele EHBO kennis. ALs het goed gaat gaat het goed, maar er moet niks mis gaan, want dan kan je fluiten naar enige vorm van sympathie of hulp. 6 uur lang in ziekenhuis gezeten.
翻译:向导无法控制雪橇犬,但所有雪橇都由同一个向导负责。你只会得到非常简短的指示,然后就只能靠这些了。
滑行了20米后,雪橇犬偏离了雪道。雪道旁的松软积雪导致雪橇翻倒,我摔了下来。载着我女儿的雪橇继续高速滑行,撞到了一棵树上。我的鼻子骨折了,还伴有脑震荡。尽管我女儿的鼻子里血流不止,向导却觉得我小题大做。他只想继续滑行,态度极其恶劣。我和其他乘客反复强调我们无法继续滑行,需要医疗救助,我们最终才返回。老板也觉得这很荒谬,认为这种情况不需要救护车。我闷闷不乐地叫了辆出租车。
这次体验糟透了,这家公司毫无同情心。我发了好几封邮件都没有回复,也没有退款。他们似乎完全不懂急救知识。如果一切顺利,那当然没问题;但如果什么都没出差错,那就别指望得到任何同情或帮助了。在医院待了6个小时。