点评:Kinderen tot 2 jaar gratis toegang maar kinderen die nog geen 95cm zijn worden bij de leukste attracties. geweigerd ook al zijn ze maar een cm te kort. Verder is er dan weinig voor deze kinderen te doen. Ook voor de allerkleinsten is er niet veel te doen. Slecht overzicht te houden op je kinderen door de lange hal waar kinderstad zich in bevind. En dan toch de hoge prijs betalen voor deze kinderen. Fatsoenlijk toezicht is er ook niet en de vele toezicht die er rondloopt spreekt niet eens Nederlands. Sommige draaimolens hebben soms niet eens toezicht en wordt de draaimolen (waarschijnlijk met behulp van cameras) op afstand bediend. Daarbij vind ik dat de plaatsen waar wel jongere kinderen kunnen spelen wordt overspoeld door onvoorzichtige grotere kinderen. Voor de allerkleinsten zou er een apart gedeelte moeten zijn waar ze veilig kunnen spelen zoals bijvoorbeeld Kinderrijk in Bilzen. Nee voor ons niet voor herhaling vatbaar!
翻译:2岁以下的儿童可免费入园,但身高不足95厘米的儿童,即便只差1厘米,也会被最有趣的游乐设施拒之门外。此外,对于这些孩子来说,园区内也几乎没什么可玩的。就算是年龄最小的儿童,能参与的项目也寥寥无几。由于儿童乐园所在的通道很长,很难时刻照看住孩子。可即便如此,还是要为这些孩子支付高昂的费用。也没有得体的监管,而且众多的监管人员甚至不会说荷兰语。有些旋转木马有时甚至没有任何监管人员,而是通过远程操控(很可能是借助摄像头)。此外,我觉得有年幼孩子可以玩耍的区域被那些粗心大意的大孩子挤得水泄不通。对于年龄最小的孩子来说,应该有一个像比尔岑的Kinderrijk那样的专属区域,让他们能安全地玩耍。不,我们绝对不会再体验第二次了!