点评:Ik kan SankiySki School echt van harte aanbevelen. Vanaf het eerste moment was alles goed geregeld. Ik heb hier mijn ski’s, skischoenen en stokken gehuurd én vier dagen lang telkens twee uur skiles gehad van Viktoriya en alles was tot in de puntjes verzorgd.
Het materiaal was van goede kwaliteit en iedere ochtend stond alles netjes klaar. Er werd echt de tijd genomen om te kijken wat bij mij paste, zodat ik comfortabel de piste op kon. Niets was te veel gevraagd, alles werd voor je geregeld en als er iets aangepast moest worden, stond iedereen meteen voor je klaar.
Mijn lessen waren bij Viktoriya en zij was echt fantastisch. Super vriendelijk, geduldig en professioneel. Ze legt alles duidelijk uit, kijkt goed naar wat je nodig hebt en geeft je vertrouwen. Door haar begeleiding heb ik enorme stappen gemaakt en vooral heel veel plezier gehad tijdens het skiën.
Wat SankiySki School voor mij extra bijzonder maakt, is de sfeer. Het zijn stuk voor stuk hele aardige mensen die je welkom laten voelen. Geen gehaast, maar oprechte aandacht en service.
Dankzij deze ervaring heb ik niet alleen veel geleerd, maar ook ontzettend genoten. Ik zou hier zonder twijfel opnieuw boeken en raad SankiySki School aan iedereen aan.
翻译:我强烈推荐Sankiy滑雪学校。从一开始,一切都安排得井井有条。我在这里租了滑雪板、雪鞋和雪杖,并连续四天每天上两小时的Viktoriya的课,所有事情都安排得妥妥当当。
装备质量上乘,每天早上都摆放得整整齐齐。他们真的花了很多时间帮我找到合适的装备,让我能够舒适地滑雪。他们有求必应,一切都安排妥当,如果需要调整什么,他们也会立刻过来帮忙。
我的课是Viktoriya教的,她真的非常棒。她超级友好、耐心又专业。她讲解清晰,非常关注你的需求,并且能让你充满信心。在她的指导下,我的滑雪水平有了巨大的提高,最重要的是,我享受到了滑雪的乐趣。
Sankiy滑雪学校最让我印象深刻的是这里的氛围。他们都非常友善,让你感觉宾至如归。这里没有丝毫的催促,只有真诚的关注和周到的服务。这次经历让我受益匪浅,不仅学到了很多东西,也度过了一段美好的时光。我一定会再次预订,并向所有人推荐Sankiy滑雪学校。