点评:☀️☀️☀️☀️☀️☀️ Hotel Tylösand er et sted, vi bliver ved med at vende tilbage til – og med god grund. Det er fascinerende, hvordan et klassisk badehotel med mere end 100 års historie er blevet forvandlet til et af Sveriges mest unikke hoteller og samtidig landets største fotokunstgalleri. (Hotel Tylösand)
Noget af det bedste ved opholdet er simpelthen at gå rundt på hotellet og opleve de enorme fotografier overalt. Der er kunst og detaljer, man opdager hele tiden, og det gør hotellet til en oplevelse i sig selv.
Et lille tip: Husk at spise en pizza i restauranten nedenunder – de er virkelig værd at prøve.
Hotellet er generelt pænt, rent og indbydende. Morgenmaden er lækker og med et stort udvalg, men hvis du har mulighed for det, kan det anbefales at komme lidt uden for myldretiden, da der ellers kan være mange mennesker.
Vi har været her flere gange – både fem vennepar på weekendtur, med min familie og vores to voksne børn, og jeg har også været her med veninder. Uanset årstid har Hotel Tylösand leveret den samme gode oplevelse.
Et sted vi varmt kan anbefale, og som vi helt sikkert kommer tilbage til
Med venlig hilsen Julie Cameron Andersen
翻译:☀️☀️☀️☀️☀️☀️ Tylösand酒店是我们总是不由自主想再次造访的地方——理由也很充分。这家拥有100多年历史的经典海滨酒店,如今已焕然一新,摇身成为瑞典最具特色的酒店之一,同时也是该国最大的摄影艺术画廊。(Tylösand酒店)
此次入住最棒的体验,莫过于在酒店内漫步,欣赏随处可见的巨大摄影作品。这里处处都有值得细细品味的艺术品与细节。这使得这家酒店本身就成为一种独特的体验。
一个小提示:别忘了去楼下的餐厅尝尝披萨——真的值得一试。
总体而言,酒店环境宜人、干净且温馨。早餐美味可口,选择也很多;不过如果可以的话,建议避开高峰时段前往,否则人可能会比较多。
我们曾多次入住这里——既有五个朋友结伴的周末之旅,也有我和家人以及两个成年子女一起来的时候。我也曾和闺蜜们一起来这里。无论什么季节,蒂洛桑德酒店总能带来同样美好的体验。
这是一个我们极力推荐的地方,我们肯定还会再来的。
祝好,朱莉·卡梅伦·安德森