点评:Goed georganiseerd (info vooraf etc). De gids wist veel van de slag om Arnhem en ben een stuk wijzer geworden over wat er zich heeft afgespeeld (ook al had ik boeken erover gelezen). Een hoogtepunt voor mij was het zien van het huisje in Arnhem waar generaal Urquhart moest schuil houden (de man was te ver naar voren gegaan en werd verrast door Duitsers). Een misser was dat aan Hartenstein (en nu HET Airborne Museum) voorbij gereden werd. Het meest iconische gebouw van de slag om Arnhem en een Brug te ver. Natuurlijk moeten er keuzes gemaakt worden, een dag is eigenlijk veel te weinig om recht te doen aan de geschiedenis/gebeurtenissen, maar voor mij een slechte keuze gezien de andere onderwerpen waar wel tijd voor werd gemaakt.
Gerard Eindhoven
Bezoek ook het museum bevrijdende vleugels in Best en boek de excursie Band of Brothers bij Battlefield Tours.
翻译:组织得很好(事先提供了相关信息等)。导游对阿纳姆战役了解甚多,让我对当时发生的事情有了更多了解(尽管我之前也读过相关书籍)。对我来说最精彩的时刻就是看到了阿纳姆那栋厄克哈特将军不得不藏身的房子(他当时前进得太靠前,结果被德军突袭)。唯一的遗憾是,我们错过了哈滕斯坦(即现在的荷兰空降兵博物馆)。阿纳姆战役中最具标志性的建筑,也是一座桥。当然,必须做出选择,一天的时间实际上远远不足以充分了解这段历史/事件,但鉴于其他确实被安排时间去体验的主题,对我来说这是个糟糕的选择。
杰拉德·埃因霍温
也请参观位于贝斯特的“解放之翼”博物馆,并预订Battlefield Tours组织的“兄弟连”游览项目。