点评:Schandalig dat jullie prijzen wel enorm gestegen zijn terwijl jullie zeggen dat de prijzen ongewijzigd blijven (ik heb er een foto bijgezet waarin dat staat). Mijn vriendin en ik zijn bezoekers dat toch vrij regelmatig komen. We zijn deze maand nog geweest met de oude prijzen. Van een dagingang gaan jullie van 45€ naar 56€ en voor de soul-arrangement van 89€ naar 110€ . Het buffert wordt ook elke keer wat minder.
Wij keken altijd uit naar het koude buffet waar een tijdje geleden nog ongeveer 12 kommen koude salades stonden en nu denk ik 6 schotels. Het warm buffet is ook altijd hetzelfde. Er zit geen variatie in.
Elke keer dat wij ook komen is er altijd wel iets afgesloten. In begin van de maand waren de 2 jacuzzi’s boven niet toegankelijk in het geklede gedeelte. Jullie zeggen dat er met de nieuwe zen ruimte plaats gecreëerd wordt voor een betere verspreiding maar elke keer sluiten jullie toch iets af waardoor de spreiding dan niet echt klopt.
We zijn de laatste 2x ook even naar het naakte gedeelte geweest en wat ons daar opvalt, is dat er veel personeel rondwandelt en niets doet. Maar echt kijkt om te kijken. Zo is er een opgieter dat opvallend veel de jacuzzi’s passeert in het naakte gedeelte om te loeren. Mijn vriendin werd er ongemakkelijk van en zijn dan weggegaan. Ook was er op dat moment ook een poetsman bezig met een plumeau om het stof af te doen en ook meer stond rond te kijken dan dat hij bezig was terwijl wij dat in het geklede niet zien.
Ons zwembadkledij was ook eens helemaal verkleurd van een bezoek. Mijn nieuwe zwembroek dat ik daar op het moment zelf had gekocht, was helemaal grijs geworden en mijn vriendin haar dure rode bikini was niet meer rood. Het was dus op weg te smijten.
翻译:你们的价格大幅上涨,却声称保持不变(我附上了一张照片),这简直令人愤慨。我和女朋友经常来这里。就在上个月,我们还享受着之前的价格。现在,你们把一日门票从45欧元涨到了56欧元,灵魂套餐也从89欧元涨到了110欧元。自助餐的种类也越来越少。
我们一直很期待冷菜自助餐,以前有大约12碗冷沙拉,现在好像只有6盘了。热菜自助餐也总是千篇一律,毫无新意。
每次来,总会有东西被关闭。月初的时候,楼上穿衣区的两个按摩浴缸都不能用。你们说新建的禅室腾出了空间,让空间更宽敞,但每次都关闭一些东西,说明空间布局根本就没做好。我们最近两次都去了裸体区,那里最让我们印象深刻的是,很多工作人员闲逛无所事事,纯粹是为了看而看。比如,有个桑拿房服务员经常在裸体区的按摩浴缸附近转悠,盯着别人看。我女朋友觉得很不舒服,所以我们就离开了。当时,还有个清洁工拿着鸡毛掸子在那儿掸灰,与其说是干活,不如说是站在那里闲逛,而我们穿衣服的时候可看不到这种情况。
有一次去的时候,我们的泳衣也完全褪色了。我当时在那儿买的新泳裤已经完全变灰了,我女朋友那件昂贵的红色比基尼也不再是红色了。所以,只能扔掉了。