点评:De 3de keer voor ons.Je merkt dat het telkens minder wordt of je merkt het gewoon meer en meer op.De 1ste keer ging er al iets fout met de badjassen.2 de keer konden we weinig genieten van al wat er voorhanden was.Je moet al minstens 3 kwartier op voorhand gaan aanschuiven voor opgiet sessie enz.Maar bin,3 de keer ging het al mis bij de balie.Online 2 maand op voorhand gereserveerd,bij aankomst geen reservatie te vinden.Doch heb ik een bedankje gekregen voor mijn reservering. Toch mochten we alsnog binnen, gelukkig!
Weer enorm lang aanschuiven voor allerhande sessie!Gezelligheid en ontspannen en zinnen is er hierdoor niet meer bij.Bibberend van de kou (badjas nat)...wachten!1ste keer mochten we binnen wachten maar nu niet meer.Leuk 🙄.
Een zen sessie (stilte sessie) werd een oproer sessie van Michael Jackson?!,Op zich goed gedaan maar zen is zen!Bij het buiten komen iemand met mijn persoonlijke slippers weg?!Ik meld even aan' Michael Jackson ' antwoord:je moet ze maar deftig wegstoppen!Pardon?!Bon......dit gemeld,paar x gaan informeren niks gevonden.....jammer😢Weg de sfeer......misschien een tip om badjassen met zakken,kunnen de slippers daar in gestopt worden.Eten was top net als de vorige bezoekjes.Ik wil best wat betalen voor een verwendag,we maken er als koppel er het beste van door te trachten zoveel mogelijk van alles te genieten.....doch is het dikwijls een gejaag om iets te kunnen doen,hammam.....opziet sessies enz,het lijkt net een pretpark,daar heb je ook lange wachtrijen, voor een ontspanningsdag is dit verre van ideaal......doe er iets aan aub,men gaat anders andere oorden opzoeken.
翻译:这是我们第三次来了。你会发现每次都更糟,或者说,你只是越来越注意到这一点。第一次,浴袍出了问题。第二次,我们根本没法好好享受任何服务。输液之类的项目至少要提前45分钟排队。结果第三次,前台出了问题。我提前两个月在网上预订了,但到了之后却找不到我的预订记录。不过,我倒是收到了感谢预订的通知。还好,我们最终还是进去了!
又是一条长龙,各种项目都要排队!乐趣、放松和享受都荡然无存。冷得直哆嗦(浴袍都湿了)……只能等!第一次,我们还能进去等,这次却不行。真棒🙄。一个禅修(静默疗程)居然变成了迈克尔·杰克逊的狂欢?!这本身倒是挺厉害的,但禅修就是禅修啊!我出来的时候,居然有人把我的拖鞋偷走了?!我举报了“迈克尔·杰克逊”的物品,得到的回复是:你们得把它们妥善存放!什么?!Bon……我举报了,也问了好几次,但什么也没找到……太糟糕了😢 气氛完全没了……也许可以建议浴袍带口袋,这样拖鞋就可以放进去了。食物很棒,和之前来的时候一样。我愿意花点钱享受一天的放松时光,我们夫妻俩也尽量好好体验每一项服务……但每次想做点什么都得匆匆忙忙,比如土耳其浴、按摩等等,感觉像个游乐园,而且总是排长队,对于想要放松的一天来说,这远非理想之选……请你们采取一些措施,否则人们会去别的地方。