点评:Onze vakantie naar Tanzania was werkelijk onvergetelijk dankzij Ajabu Adventures. Vanaf het eerste contact was er fijn en goed overleg met Jan. Hij luisterde echt naar onze wensen en heeft voor ons een prachtige, perfect op maat gemaakte reis samengesteld.
Vanaf het moment dat we werden opgehaald op het vliegveld was alles tot in de puntjes geregeld. Tijdens de hele reis was er uitstekende zorg en persoonlijk contact. De safari was geweldig begeleid en we hadden een fantastische chauffeur/gids John, die ons niet alleen de mooiste plekken liet zien, maar ook zorgde voor onvergetelijke momenten met indrukwekkende dieren en natuur.
Aan het begin en einde van de reis verbleven we in prachtige lodges met een heerlijke zwembad en fantastisch eten, dat was echt genieten. Tijdens de safari verbleven we in geweldige, avontuurlijke tent camps midden in de natuur, met ondersteuning van de lokale Masaai-bevolking. Dat maakte de ervaring extra bijzonder en authentiek.
Alles klopte: de organisatie, de accommodaties, de safari’s en de persoonlijke aandacht. Wij kijken met enorm veel plezier terug op deze reis en kunnen Ajabu Adventures van harte aanbevelen aan iedereen die droomt van een bijzondere safari-ervaring in Tanzania.
翻译:感谢Ajabu Adventures,我们在坦桑尼亚的假期真是令人难忘。从我们第一次联系Jan开始,沟通就非常顺畅。他认真倾听了我们的愿望,并为我们量身打造了一次精彩绝伦的旅行。
从机场接机的那一刻起,一切都安排得井井有条。整个旅程中,我们都得到了无微不至的照顾和贴心的服务。精彩的野生动物之旅由经验丰富的向导带领,我们的司机兼导游John不仅带我们领略了最美的景色,还让我们与令人惊叹的野生动物和大自然亲密接触,留下了难忘的回忆。
旅程的开始和结束,我们都入住了环境优美的度假小屋,小屋里有漂亮的游泳池和美味的食物——真是太棒了!在野生动物之旅期间,我们住在风景优美、充满探险乐趣的帐篷营地,周围环绕着大自然,并得到了当地马赛人的热情款待。这让我们的体验更加独特和真实。
一切都完美无瑕:行程安排、住宿、野生动物之旅以及贴心的服务。我们非常怀念这次旅行,并衷心向所有梦想在坦桑尼亚体验独特野生动物之旅的人推荐 Ajabu Adventures。