点评:Verschrikkelijk hotel!!! In dit hotel zijn buitenlandse toeristen NIET welkom enkel de Spaanse bevolking wordt geholpen. Aan de receptie geen hartelijk ontvangst. Ze spreken geen Engels en willen hier ook geen moeite voor doen, toen we vroegen of er een bureau ergens was waar we excursies konden boeken of een auto konden huren zeiden ze dat dit niet mogelijk was. Toen ik vroeg of ze Engels konden praten zei de jonge man met bril aan de receptie je bent in Spanje jij moet je aanpassen. Wij zijn hier erg van geschrokken. Bij aankomst lag onze kamer vol met zand en vuil en haar en teennagels op de grond. Ondanks onze All-in bandjes moesten we constant bewijzen met de kamerkaart en de nummer dat we wel zeker een All-in hadden. Superlang aanschuiven om het restaurant binnen te mogen. Het eten was allemaal elke dag koud. Vlees was niet doorbakken, frieten waren niet doorbakken,pasta was al terug uitgedroogd en niet te eten. Het ontbijt Brood kon je iemand mee doodslaan. Dit was elke keer zo’n teleurstelling.
Als je de lift wou nemen (onze kamer was op de 9de verdiep) dan moest je daar 9 man bijnemen in die snikhete lift die op elke verdieping stopte en echt smerig was. Vergeet maar het beloofde binnenzwembad met bubbelbad of de spa wellness die waren er gewoon NIET! Alles in het hotel was stuk en kapot. De animatie liep ons gewoon voorbij en waren eigenlijk 16 jarige die verplicht een dansje moesten doen aan het zwembad en daarna terugtrokken en de mensen uitlachten en als gewone gasten mee gingen zwemmen en zonnen aan het zwembad. Wij gaan NOOIT meer terug naar dit onvriendelijke vuile smerige hell hotel. Niets te zien in de buurt of je moest een uur rijden.
We hebben spijt van deze 2500€ die we gespendeerd hebben aan dit hotel!
GROOT schandaal!
We hadden dit last minute geboekt en wisten dat we bij 3 sterren niet al te veel moesten verwachten aangezien de matige en af en toe slechte recensies die we lazen. maar dit hotel heb ik nog gezien of meegemaakt. Dit verdiend nog geen 1 ster.
Ik schrijf nooit slechte reviews maar de mensen verdienen de waarheid over waar ze naartoe gaan.
翻译:糟糕的酒店!!!在这家酒店,外国游客不受欢迎,只有西班牙本地人才能得到服务。前台的态度也十分冷淡。他们不会说英语,也不愿意为此费心。当我们询问是否有地方可以预订旅游项目或租用汽车时,他们回答说这是不可能的。当我问他们是否会说英语时,前台那位戴眼镜的年轻男子说:“你现在在西班牙,你应该入乡随俗。”我们对此感到非常震惊。刚到时,房间里满是沙子、污垢,地上还有头发和脚趾甲。尽管我们持有全包服务手环,却仍需不断用房卡和房间号码来证明我们确实购买了全包服务。为了进入餐厅,我们不得不排上极长的队。每天的食物都是冷的。肉没煮熟,薯条也没炸透,意大利面则已经干得无法下咽。至于早餐的面包,简直能把人砸死。每次都是如此令人失望。
如果你想坐电梯(我们的房间在9楼),就得和另外9个人挤进那部热得要命、每层楼都停且极其肮脏的电梯里。至于承诺提供的室内泳池、漩涡浴缸或水疗中心?根本不存在!酒店里的所有设施不是坏了就是不能用。那些“表演人员”根本没出现,实际上就是16岁的孩子,他们被迫在泳池边跳支舞,之后就退到一边嘲笑众人,然后像普通客人一样去游泳、在泳池边晒太阳。我们绝对不会再回到这家冷冰冰、脏兮兮且糟糕透顶的酒店了。周边什么可看的都没有,除非你愿意开车一小时。
我们为在这家酒店上花费的2500欧元感到后悔!
简直就是一场大丑闻!我们是临时订的房,鉴于读到的那些一般甚至糟糕的评价,我们也知道对于一家三星级酒店不该抱太高期望。但这家酒店真是我见过最糟糕的酒店了,连1颗星都不配得。
我从不写差评,但大家有权了解自己即将入住的酒店的实际情况。