点评:Enorm druk. Gewoon niet leuk. Gepraat in de stilteruimtes
Zwembad was koud vergeleken bij normaal.
En het restaurant was een ramp. Ik heb zelf reuma en dan staand moeten wachten om een sprint te nemen naar een tafeltje dat leeg komt om te kunnen lunchen. En dit terwijl zeker de helft van de tafels leeg was (hierop stonden bordjes gereserveerd en niet omdat ze daadwerkelijk gereserveerd waren, maar omdat ze flink onderbemand waren). Nu heb ik daar nog wel begrip voor, maar moeten sprinten naar een tafeltje dat leeg komt ipv rustig te kunnen gaan lunchen...goedkoop is anders en als ik wil rennen als er een tafel leegkomt, ga ik wel naar de IKEA ipv naar een dure sauna!
Het zou al heel anders zijn als je naar een 'gereserveerd' tafeltje wordt begeleid, hier alvast je drankje kan bestellen en je netjes wordt opgehaald als er een lunchtafeltje vrijkomt.
Ik kan niet rennen of sprinten, dus heb 5x mensen zien 'voordringen' puur omdat zij sneller bij het leeggekomen tafeltje waren.
翻译:人多得令人难以忍受,简直糟糕透了。安静区域里也充斥着交谈声。
泳池的水比平时冷。
餐厅更是糟糕透了。我自己就有风湿病,却不得不站着等着,然后一路狂奔才能找到一张空桌吃午饭。而且当时至少有一半的桌子是空着的(上面挂着“已预订”的牌子,但并不是真的有人预订,而是因为人手严重不足)。我能理解这种情况,但是为了抢到一张空桌而不得不一路狂奔,而不是好好享用一顿午餐……这可不便宜,如果我想在空桌出现时就跑过去,那我宁愿去宜家,也不愿去这么贵的桑拿房!
如果能有人引导你到“已预订”的桌子,可以提前点饮料,并在有空桌时礼貌地来接你,那情况就完全不一样了。
我跑不动,也冲不过去,所以我亲眼看到有人为了抢到空桌,竟然插队五次。