点评:In 1 woord verschrikkelijk
In 1 woord verschrikkelijk. Heb nog aan de balie bij vertrek aangegeven dat het mijn slechtste ervaring ooit was in de sauna. Bij binnenkomst een hele lange rij. Als je door die ergenis heen bent wil je wat drinken, maar ook daar moet je heel lang op wachten. Tijden onze lunch gooien ze het Italiaanse restaurant dicht. Op de deuren wordt geplakt ‘technische storing’, maar de medewerker vertelt de klanten dat ze personeel tekort hebben en dat de keuken moet gaan helpen in het hoofdrestaurant. In het hoofdrestauatanrt moet je ook in de rij voor het diner. Ik krijg na lang wachten het verkeerde gerecht en ze geeft aan dat ik zo mijn juiste gerecht krijg. Als mijn man inmiddels het eten op heeft krijg ik letterlijk mijn eten op tafel gekwakt zonder een verontschuldiging. De zwembaden waren erg koud en er waren haast geen opgietingen en als je er dan eentje hebt was deze veel te druk. Als klap op de vuurpijl betaal je nu ook parkeerkosten. We kwamen hier vaak, maar denk dat dit nu echt de laatste keer is geweest. Als je het niet aan kan neem dan niet zoveel gasten aan!! Het personeel klaagde steen en been (ook slecht).
翻译:一言以蔽之,糟糕透了。
一言以蔽之,糟糕透了。离开时我告诉前台,这是我经历过的最糟糕的桑拿体验。一进门就排起了长队。好不容易忍受了排队的烦躁,想喝点东西,却又得等很久。午休时,他们竟然关了意大利餐厅。“技术故障”的告示贴在门上,但工作人员却告诉顾客人手不足,厨房要去主餐厅帮忙。到了主餐厅,晚餐也得排队。等了很久,我上了一份错菜,服务员向我保证马上就给我换上。等我丈夫吃完饭,我的菜就被粗暴地摔在桌子上,连句道歉都没有。泳池的水很冷,几乎没有茶水,就算有,也挤满了人。更糟糕的是,现在停车还要收费。我们以前经常来这里,但我想这绝对是最后一次了。如果应付不过来,就别接待这么多客人!!员工们怨声载道(情况也很糟糕)。