点评:Via Landal naar het Sprookjeshof geweest. Erg groot opgezet. Aan twee delen een buitenspeeltuin en een binnenspeeltuin. Op zich vind ik de toestellen er goed uit zien. Wel zijn er een paar toestellen waar kleintjes zeker niet op mogen en waar het al voor grote kinderen gevaarlijk kan zijn. Er is ook totaal geen toezicht van personeel op het park. Als je aan de de tafels heb je best wel redelijk overzicht wat er in de speeltuin gebeurd. Er is ook een sprookjesbos waar je Doornroosje, Dwergen, Peter Pan, Assepoester, Nijntje (?) en de smurfen kan bewonderen. Erg grappig opgezet. Voor sommige toestellen zoals de bootjes moet je er euro betalen. Ik schrok wel van de prijs toen ik wat eten en drinken wilde bestellen. Ik snap dat je het park open moet houden en personeel moet betalen maar het bedrag wat ik afvinkte was wel aan de hogere prijs.
翻译:我们途经兰德尔 (Landal) 前往斯普罗克耶斯霍夫 (Sprookjeshof)。那里非常大,分为两个区域:室外游乐场和室内游乐场。总的来说,我觉得游乐设施看起来不错。但是,有些设施绝对不允许小孩子玩,即使对大一点的孩子来说也可能很危险。而且,公园里完全没有工作人员监管。如果你坐在桌旁,就能很好地看到游乐场里的情况。那里还有一个童话森林,你可以欣赏到睡美人、七个小矮人、彼得·潘、灰姑娘、米菲兔(?)和蓝精灵。布置得非常有趣。有些设施需要付费,比如划船。当我点餐的时候,价格着实让我吃了一惊。我知道公园需要收费才能维持运营和支付员工工资,但我付的钱实在太贵了。