点评:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Efter at have læst en del meget kritiske anmeldelser, var jeg faktisk lidt nervøs for vores besøg. Men de blev heldigvis gjort fuldstændig til skamme.
Vi har børn på 3 og 5 år, og de havde en helt fantastisk dag. De var underholdt fra vi kom, til vi gik. Det, som nogle kalder en "gammel og slidt park", oplevede vi i stedet som en hyggelig park med masser af charme og sjæl.
Ja, parken er ikke nybygget, men den er velholdt, og vi oplevede, at der blev passet godt på den. Vandlandet var pænt og rent med flotte, nye fliser, og omklædningsfaciliteterne fungerede præcis til det, de skulle – nemlig at man kan skifte til og fra badetøj. Det er ikke et luksus-spa eller en wellnessoplevelse, og det tror jeg måske, nogle anmeldelser fejlagtigt forventer.
Noget af det bedste ved Brændesgårdshaven er pladsen. Der var ingen lange køer, ingen stress og ingen følelse af at være klemt sammen med tusindvis af andre gæster. Vi kunne altid finde et roligt sted, og børnene kunne løbe frit rundt og bare være børn. Det gav en langt mere afslappet oplevelse end i mange større forlystelsesparker.
Jeg synes også, det er værd at huske, at Brændesgårdshaven ikke har samme økonomiske muskler som de største danske forlystelsesparker. Alligevel leverer den en skøn oplevelse med masser af aktiviteter for især de mindre børn. For vores børn på 3 og 5 år var der rigeligt at prøve, og de kedede sig ikke et eneste øjeblik.
Hvis man forventer Danmarks største rutsjebaner og topmoderne attraktioner, bliver man måske skuffet. Men hvis man ønsker en hyggelig familiepark med masser af grønne områder, plads, nærvær og aktiviteter, som mindre børn elsker, så er Brændesgårdshaven et fantastisk valg.
Vi tog hjem med to trætte, glade børn – og det er for os det bedste kvalitetsstempel, en familiepark kan få. Vi kommer helt sikkert igen næste gang, vi besøger Bornholm.
翻译:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
在读了许多批评性的评论后,我们实际上对这次参观有些担心。但幸运的是,这些负面评价完全站不住脚。
我们有3岁和5岁的孩子,他们度过了非常愉快的一天。从我们到达直到离开,他们一直玩得很开心。有人称它为“又老又破的公园”,但在我们看来,它却是一个充满魅力与温馨气息的可爱公园。
没错,这个公园并非新建的,但它维护得很好,我们能感受到园方确实用心照料着它。泳池区整洁干净,铺着漂亮的新瓷砖,更衣设施也完全发挥了作用——即方便人们换上和脱下泳衣。这里并非豪华水疗中心或放松身心的疗养胜地,我想或许有些评论误以为它具备这些功能。
Brændesgårdshaven最棒的一点就是空间充裕。这里没有长长的排队队伍,没有拥挤喧嚣,也完全没有被成千上万的游客挤在一起的感觉。我们总能找到一处安静的地方。孩子们可以自由地跑来跑去,尽情做回孩子。这带来了比许多大型游乐园轻松得多的体验。
我还认为,值得记住的是,Brændesgårdshaven并不具备丹麦那些最大型游乐园那样的经济实力。不过它依然能为尤其是年幼的孩子提供丰富多彩的游玩体验。对于我们3岁和5岁的孩子来说,有太多可以尝试的项目,他们一刻也没觉得无聊。如果你期待看到丹麦最大的过山车和最先进的游乐设施,可能会有些失望。但如果你想要一个拥有大量绿地、宽敞空间、温馨氛围以及深受低龄儿童喜爱的活动的家庭乐园,那么Brændesgårdshaven绝对是个绝佳之选。
我们带着两个疲惫却开心的孩子回家了——对我们来说,这就是一个家庭乐园所能获得的最佳品质认证。下次再来博恩霍尔姆岛时,我们一定会故地重游。