点评:Jeg ville virkelig gerne kunne skrive noget mere positivt om Brøndby Golf, men efter min tid som medlem er det desværre svært.
Selve banen er selvfølgelig en smagssag, men sammenlignet med mange andre klubber på Sjælland synes jeg, at både banens stand, variation og den generelle oplevelse lader en del tilbage at ønske. Det største problem for mig har dog ikke været banen, men kulturen omkring klubben.. Der er bestemt nogle rigtig søde mennesker derude, men jeg har desværre også haft flere oplevelser med medlemmer, der nærmest påtager sig rollen som ”betjente” på banen og får én til at føle, at man er på besøg et sted, man ikke rigtig hører til – selv når man faktisk er betalende medlem.
Det lyder måske som en lille ting, men når man adskillige gange siger hej eller godmorgen til andre medlemmer og konsekvent bliver mødt med tavshed, begynder det at sige noget om stemningen. Sammenholdt med en generelt meget firkantet håndtering af medlemmer har jeg simpelthen aldrig rigtig følt mig velkommen i klubben.
Der er heldigvis mange golfklubber på Sjælland, hvor både banen og medlemskulturen efter min oplevelse er på et helt andet niveau. Brøndby Golf har i hvert fald gjort mig mere taknemmelig for dem.
翻译:我真的很想写一些关于布伦德比高尔夫俱乐部的正面评价,但在离开会员身份后,很遗憾,这变得很难做到了。
当然,球场本身仁者见仁,但与西兰岛上的许多其他俱乐部相比,我觉得球场的状况、多样性以及整体的体验都还有很大提升空间。不过对我来说,最大的问题并非球场本身,而是俱乐部的氛围……当然,那里确实有一些非常友善的人。不过很遗憾,我也有过多次这样的经历:有些会员几乎扮演着球场上“管理员”的角色,让人感觉自己像是闯入了一个本不应属于自己的地方——即便实际上自己是付费会员。
这听起来或许是件小事,但当你多次向其他会员打招呼或说早安,却始终得不到回应时,这其实能反映出当时的氛围如何。再加上对会员们极为刻板生硬的对待方式,我始终都没能在俱乐部里感受到应有的归属感。
幸运的是,西 Zealand岛上有很多高尔夫俱乐部,以我的体验而言,那里的球场和会员文化都处于一个截然不同的水平。至少Brøndby Golf让我更加感激那些俱乐部了。