点评:Vi var i action House med familien, og skulle prøve deres store Gokartbane. Alt gik rigtig fint til at starte med, vi fik en kort brief angående regler osv. inden vi skulle ud at kører. imens vi sad og blev briefet om reglerne, kom der to berusede mænd som tilsyneladende skulle ind og køre også. Den ene mand begyndte at stå på hænder ude foran døren imens vi andre fik regler at vide. De 2 mænd, som tydeligt var beruset endte med at få lov til at sætte sig i gokarten og køre. det skal lige siges at der var børn til stede, i børne gokart, og de her mænd kørte gentagne gange ind i størstedelen af os. jeg ved selvfølgelig ikke om det er mig der er galt på den, eller om nogle er enige i min kritik, men jeg mener at det er for dårligt at der ikke bliver lavet noget kontrol inden racet begynder. Der blev givet i alt 1 gult flag til en af mændene, og det var fordi at JEG løftede armen og pegede på ham. Kan simpelthen ikke passe at man ikke kontrollere de her ting inden start.
Hændelsen er sket i dag D.3/8 og vi kørte kl 14:30
翻译:我们和家人一起去了Action House,打算体验他们的大型卡丁车赛道。一开始一切都很顺利,我们在开始驾驶前还接受了关于规则等的简短说明。就在我们坐着听规则讲解时,有两个喝醉的男子走了进来,显然他们也打算开车。当我们在听规则时,其中一名男子开始在门口倒立起来。最后,这两个显然喝醉了的男子获准坐上卡丁车并驾驶起来。必须说明的是,当时有小孩在场,他们坐在儿童卡丁车里,而这些男人却多次撞上了我们大多数人。我当然不知道是不是我做得不对,或者是否有人认同我的批评,但我认为在比赛开始前根本应该进行一些检查。总共只给其中一名男子亮过1次黄旗,而那是因为我举起手臂指了指他。根本说不通啊,怎么能在开始前不检查这些东西呢。
事件发生在今天8月3日,我们在14:30出发。