点评:Vi hadde gledet oss til å feire vårt gullbryllup i hyggelige omgivelser sammen med familie. Meny og gjennomføring var avtalt på forhånd med ansvarlig for arrangementet.
Dessverre ble hele opplevelsen preget av manglende profesjonalitet, dårlig organisering og fravær av ansvarlige personer, til tross for at dette var lovet. Personalet virket ikke forberedt på å håndtere et større selskap, og serveringen av både mat og vin fremstod tilfeldig og rotete. Avtalt profesjonelt personale var ikke til stede.
Vi hadde bestilt og avtalt en 5-retters gourmetmiddag, men dette ble ikke levert som avtalt. Maten var gjennomgående av svært lav kvalitet – oversaltet, lunken og med preg av oppvarmet kjøtt. Dette stod i sterk kontrast til forventningene som var skapt.
Helhetsinntrykket var en pinlig og dypt skuffende gjennomføring av et arrangement som skulle vært en gledelig og minnerik dag. Et gullbryllup kan dessverre ikke gjøres om.
Vi reklamert på opplevelsen, men opplevde kommunikasjonen som svæt ubehagelig og lite løsningsorientert.
Stedet i seg selv er hyggelig og har potensial, men vår erfaring gjør at vi ikke kan anbefale det til viktige anledninger.
翻译:我们一直期待着与家人在舒适的环境中庆祝金婚纪念日。菜单和流程都已事先与活动负责人商定。
然而,尽管之前承诺过会提供专业的服务,但整个过程却充满了不专业、组织混乱和缺乏负责人等问题。工作人员似乎没有做好接待大型宴会的准备,上菜和上酒都显得杂乱无章。之前约定的专业人员也并未到场。
我们预订并确认了五道菜的精致晚餐,但实际提供的却与约定不符。食物品质始终低劣——过咸、温吞吞的,而且肉还有一丝回温的味道。这与我们之前的预期截然相反。
总而言之,这次活动令人尴尬和失望,原本应该是一个充满欢乐和难忘的日子。可惜的是,金婚纪念日无法挽回。