点评:Alt i alt, en skikkelig kjipt opplevelse. Vi sitter igjen med å føle oss litt svindlet. Oppholdet startet med at alt av bestilling var feil, noe vi rask merket gjaldt flere familier rundt oss. Folk gikk i sinne fra informasjonen og klatreparken mens vi ventet.
De ansatte i klatreparken var dessverre ganske overlegne og lite imøtekommende. Prisen inn i parken er høy og aktivitetene svært begrenset. Utstyret bærer preg av sterk slitasje og det er ikke hjelp å oppdrive på flere av aktivitetene. Er altfor få ansatte på jobb.
I tillegg er det null kontroll på campingen og vi kommer til at noen har tatt vår lavo. Dette er ikke oppdaget av resepsjonen som skulle ha lagt klar sovepose i lavoen til oss til ankomst. Vi venter 2,5 time på å få lavoen og soveposen som skulle stå klar. Videre er det ikke lading til hver boenhet, noe de reklamerer med. Det stinker søppel og er kun tre toalett på en hel campingplass. Disse toalettene er i tillegg også utstyrt med dusjer, altså er det laang ventetid på morgenen.
Alt i alt anbefales ikke parken. Da grunnet dårlig organisering, nedslitte og dårlig bemannede aktiviteter og en urimelig høy pris.
Å viktigst av alt, IKKE betal for nettpark. Det er en skam at de i det hele tatt tar betalt for noen meter med nett som ungene gikk lei av på 10 min.
Trist besøk.
Opptur: Fin utstilling inne i fjellet.
翻译:总的来说,这是一次相当糟糕的体验。我们仍感觉自己有点被骗了。一开始,所有的预订信息就都是错误的,我们很快发现我们周围的多个家庭也遇到了同样的问题。我们在那里等待时,其他人则气愤地离开了信息处和攀岩公园。
遗憾的是,攀岩公园的工作人员态度傲慢且极不友善。公园的门票价格高昂,可提供的活动却非常有限。设备也明显磨损严重,好几个项目根本无法参与。工作人员少得可怜。
此外,露营地毫无管理可言,我们发现有人偷走了我们的行李。负责接待的工作人员本应在我们抵达时把睡袋准备好,但他们并未发现行李被偷。我们等了2个半小时才拿到行李和睡袋。另外,他们宣传说每个住宿单元都有充电设施,但实际上根本没有。整个露营地到处都是垃圾的臭味,而且整个营地只有三间厕所。这些厕所还兼作淋浴间。所以,早上要等很长时间。
总的来说,不推荐去这个公园。原因在于组织混乱、活动设施破旧且人手不足,还有价格高得离谱。
最重要的是,千万别为那个网球场付费。让孩子们在10分钟内就玩腻了的那么几米网球场,居然还要收费,实在可惜。