点评:Kunne ikke blitt mer skuffet. Var der for å spise lunsj i dag. Gledet oss, da det alltid er god mat. Pizza måtte vi dessverre innse at de har sluttet med. Men vi bestilte den alltid nydelige sommersalaten og en typ BLT uten bacon.
Aner ikke hva de har gjort med salaten, men det her var dårlige greier. Lite og dårlig. Og dyrt. Gikk ikke an å sper opp engang, på tross av lite mat. Så lite godt var det.
CLT'en var rett og slett uspiselig. En kjenpetjukk skive ost med pesto. Seige kalde brødskiver.. begge var sultne etterpå. Så kjøpte kake istedet.. de var ikke dagens, forbå sivdet sånn. Seig ostekrem er ufresht. Og kjenpetørr peanøttkake ikke like godt det heller.. nei det her gidder vi ikke en gang til!
Ta tilbake kvaliteten fra tidligere år. Blir stusseligere og stusseligere for hver sesong det her. Og null pizza?! Kjempeskuffende!
翻译:简直失望透顶。今天去那里吃午餐。我们本来很期待,因为那里的食物一直都不错。可惜我们不得不接受他们已经不再供应披萨这个事实。不过我们还是点了那道一直都很美味的夏日沙拉,以及一份不加培根的经典BLT。
不知道他们把沙拉怎么处理了,但这次的完全糟糕透顶。量少又难吃。还很贵。尽管分量少得可怜,却根本吃不下。真的难吃至极。
那个鸡肉卷简直没法吃。就是一片涂了香蒜酱的干巴巴的奶酪,还有几片冷冰冰、硬邦邦的面包。之后两人都饿了。于是就买了蛋糕……不过那些蛋糕并不新鲜,就是那样有点湿软。软塌塌的奶酪奶油也不新鲜。至于干巴巴的花生蛋糕也同样不好吃……不,这个我们甚至都不想再吃第二次了!
请把往年那种质量找回来吧。这里的品质每季都变得越来越糟糕。连披萨都没有?!太令人失望了!