点评:En tradisjonsrik og koselig gård, med god dyrevelferd og dyktige dyrepassere/trenere. Dyrene trives og er tillitsfulle. Veldig fint å komme så tett på dyrene, som var veldig tålmodige og trygge. Noen var også kontaktsøkende og kosete. Veldig koselige dager sammen med dyrene.
Et flott opplegg rundt dyrene som er godt innarbeidet, alt fra foring til aktiviteter. God struktur og alt fungerer. Alle ansatte var veldig hyggelige, flinke og serviceinnstilte. På alle områder i parken.
Parken er ikke så stor, så man får med seg alt på en dag. Hvis man har booket hundekjøring, ridetur, setersdag osv så går man kanskje glipp av foring osv på samme tidspunkt, så da kan det være lurt med to dager. Det var et likt manus ved dyrepresentasjonene, men med små variasjoner som gjorde at vi lærte noe nytt selv om vi var med på det dagen før også.
Det er veldig gode verdier som formidles i parken, både gjennom presentasjoner og generelt arbeidet med dyrene.
Maten var god og det var et godt utvalg. Her synes jeg parken er unik og mye bedre enn andre parker!
Jeg synes dog overnatting ikke kan kalles fullpensjon med kun frokost og middag, og ellers må smøre matpakke (som ikke alltid er så appetittlig etter noen timer). Da måtte man kjøpe både mat og drikke.
Jeg fraråder å booke huskycamp. Man betaler 240kr for å kose med hunder - noe man uansett kan gjøre gratis på morgen/kveldsstell. Det var ikke noe informasjon om hundekjøring osv som det står på bookingen. Vi måtte kjøpe 2 billetter for det måtte være minst 2 påmeldte, men da vi kom var det flere der. Vi betalte altså nesten 500kr for å kose med hunder (noe vi kan gjøre gratis hjemme hos folk med hund). Det er mulig det er slik for andre dyrecamper/bookinger man betaler for - at det er unødvendig å bruke penger på.
Flere ladere på parkeringen fungerte ikke. Sms betaling fungerte ikke, og noen ladere hadde ikke nr på seg for å kunne starte de.
Jeg synes pris på overnatting er for høy ift standard. Det billigste er like dyrt som på hotell, men har absolutt ikke hotell-standard. Det er uten bad og med felles do på gangen. Og madrassene er vonde og hos oss var dynene møkkete.
翻译:这是一个历史悠久且温馨的牧场,拥有良好的动物福利措施以及技艺娴熟的饲养员/训练师。动物们生活得很好,也对人充满信任。能如此近距离地接触这些动物真是太棒了,它们都极其温顺且让人安心。有些动物还主动亲近人、寻求抚摸。和这些动物共度的日子真是温馨无比。
这里有一套完善且运作良好的动物照料体系,从喂食到各类活动都安排得井然有序。整体结构清晰,一切运转顺畅。公园里所有工作人员都十分友善、热情且乐于服务。公园并不是很大,因此一天之内就能参观完。如果预订了 Dogsledding、骑马、Seter-day等项目,那么可能就会错过其他活动,这时安排两天时间会更合适。关于动物表演的安排也类似,不过有一些细微变化,使得我们即使前一天也参加了活动,依然能学到新东西。
公园里传递的价值观非常正面,无论是通过讲解还是日常与动物的互动都能体现出来。环境不错,选择也挺多。在这里,我觉得这个公园很独特,比其他公园要好得多!
不过我认为,只提供早餐和晚餐却不能算作全包式住宿;此外还得自己准备便当(几个小时后便当往往就没什么食欲可谈了)。这样一来,还得另外购买食物和饮料。
我不建议预订Huskycamp。人们要花240克朗来和狗狗们玩耍——其实这种事在早晚照料狗狗时完全可以免费做啊。预订信息上写着有狗狗驾驶之类的活动。我们不得不购买两张票,因为要求至少要有两人报名,但当我们到达时,现场已经有很多人了。也就是说,我们花了将近500克朗来和狗狗玩耍(其实家里有狗的人都能免费做这件事)。也许其他需要付费的动物营地或活动也是如此——其实没必要花钱。
停车场里有多个充电桩无法使用。短信支付也不行。有些充电器上没有编号,因此无法启动。
我觉得住宿价格相对于其标准来说太高了。最便宜的住宿费用与酒店相当,但绝对达不到酒店的标准。那里没有浴室,只有走廊上的公共厕所。床垫也很糟糕,我们那间的枕头还发臭。