点评:Jeg trodde ikke denne parken var så stor, men den var jo helt fantastisk.
For en utrolig fin dag vi hadde her, ungen koste seg hele dagen.
Parken inneholder:
• Dyr som bla: lama, alpakka, geit, ku, esel, hest, fugler
• Lekeplasser og sanseskog som også er tilrettelagt for handicappede. Det gjorde meg så glad for å se en familiepark som har hatt dette i fokus slik at alle kan føle seg inkludert og velkommen.
• Baby områder: la merke til små hus i området der og kikka så vidt inn i et og der var det lekeområde for de aller minste så det ut til. (Men skal ikke uttale meg så mye om dette siden vi ikke utforsket dette)
• Aktivitetspark: masse artige aktiviteter som sklier, hopping fra låve til madrass, «trampoline» som dessverre var litt vel for varm når vi var der, men det sto det varsel om. Traktorkjøring og mye mer.
• Plaskeparken som var lagt opp til store og små, dette var helt tipp topp og nydelig temperatur på vannet slik at man ikke begynte å fryse. Veldig fint at det var delt opp slik at det var lett å skille mellom aldersgrupper.
Savnet kanskje noe bedre skifte og garderobeområder, men flott med skap man kan låne.
• Maten var som forventet, enkel og grei. Vi spiste pizza og pølse med mos.
Alt i alt ble jeg super positivt overrasket over denne parken. Det er jo leker og aktiviteter overalt man går fra sandkasser med leker til traktor og gravmaskinkjøring til fjøsdisko.
Anbefaler virkelig å ta turen hit altså, det blir ikke siste gang for oss for å si det sånn.
翻译:我原以为这个公园没那么大,结果它真的棒极了。
我们在这里度过了非常美好的一天,孩子一整天都玩得不亦乐乎。
公园里有:
• 各种动物,比如:骆马、羊驼、山羊、奶牛、驴、马、各种鸟类
• 游乐区及感官森林,这些设施也都为残障人士做了专门的设计。看到一家公园如此重视这一点,让所有人都能感受到被包容与欢迎,我真是开心极了。• 儿童区:注意看看区域内那些小房子,我们稍微往里面看了看,那里似乎是有给最小的孩子玩的游乐区。(不过我们并没有深入探索,所以就不多评价了)
• 活动乐园:有很多有趣的活动,比如滑梯、从攀爬架跳到垫子上,还有“蹦床”——可惜我们去的时候天气太热了,不过那里也有相关提示。此外还有开拖拉机等活动,等等。
• 戏水乐园则是为大孩子和小孩子共同准备的。水温恰到好处,非常宜人,不会让人觉得冷。分区设计得很好,便于区分不同年龄段的游客。