点评:Achtdaagse magical escape, magisch was het zeker! Vooraf fijn contact, tijdens de trip is alles duidelijk, Rahma is een lieve zorgzame dame die het beste wil voor iedereen.
Dit was mijn eerste vakantie, sinds corona, en ook nog eens alleen, door het contact vooraf heb ik geen enkele twijfel gehad om te gaan. Je wordt met open armen ontvangen.
Ik heb meegedaan met alle optionele activiteiten, dit is een druk programma maar dat is het zeker waard. De paardrijd ritten waren ongelofelijk. De omgeving voelt onwerkelijk alsof je op een film set staat. Dierenwelzijn wordt veel over gesproken maar de stallen waarmee wordt samengewerkt willen echt het beste voor alle paarden, het is ook niet alleen maar racen er wordt heel veel gestapt in de ritten.
Ook wordt er goed rekening gehouden met jouw rijervaring. Zelf heb ik met diepe rij angst gezeten waar ik nu overheen ben en daar is toch rekening mee gehouden. Ik had er vertrouwen in dat Rahma samen met de stal voor mij de juiste paarden had gekozen.
Een onvergetelijke vakantie die voor herhaling vatbaar is!!
翻译:为期八天的神奇之旅,确实神奇至极!事先的沟通很顺畅,旅行期间一切也都井然有序。Rahma是一位温柔体贴的女士,总是为每一个人着想。
这是新冠疫情以来的第一次度假,而且还是独自一人。由于事先的沟通充分,我毫无犹豫便决定前往。在那里,人们热情地欢迎着每一位客人。
我参加了所有可选活动,行程安排得相当紧凑,但绝对物有所值。那些骑马体验更是棒极了。整个环境给人一种不真实的感觉,仿佛置身于电影片场。虽然动物福利常被提及,但与之合作的马厩确实真心希望为所有马匹提供最好的照料;这里也不仅仅是赛马,骑行活动中还有大量骑马漫步的环节。
此外,这里也会充分顾及你的骑术水平。就我而言,曾经深受骑马恐惧症的困扰,如今虽已克服,但这一点也得到了充分考量。我深信拉赫玛和马厩方面为我挑选了合适的马匹。
一次难忘且值得再来的假期!!