点评:We wilden graag een boottrip doen tijdens ons verblijf in Alonissos, en gingen info halen bij het kantoortje bij de haven. Voor € 65 p.p. inclusief eten en drinken besloten we te boeken. In het begin was het ietwat onwennig, in een groep van een 18-tal personen, en noch de kapitein, noch zijn collega, deden een verwelkoming of een uitleg van hoe de dag er ging uitzien. Uiteindelijk werd er vanaf de eerste stop wel een korte uitleg gegeven, en leek het eerder dat de kapitein timide was vanwege zijn beperkte Engels. Toch een heads-up voor hem voor hoe hij zijn best deed om toch enkele weetjes mee te geven! Na de eerste stop kregen we frisdrank, bij de tweede stop kregen we lunch en een biertje of een wijntje, en bij de derde stop kregen we een koffie aangeboden. Geen all-in formule dus, maar wel heel lekker en correct voor de prijs die we betaalden! Je komt ook op plaatsen waar je anders niet snel zou komen en vaak is er niemand anders aangemeerd dan je eigen boot. Aanrader!
翻译:我们在阿洛尼索斯岛度假期间想乘船游览,于是去港口旁的办公室询问信息。以每人65欧元的价格(含饮食),我们决定预订。起初,面对着大约18人的团队,我们有些不自在;船长和他的同事都没有进行欢迎致辞,也没有说明当天的行程安排。不过从第一站开始,他们终于做了简短的说明。看起来船长似乎因为英语水平有限而有些拘谨。不过,他努力向大家传授一些知识的举动还是很值得称赞的!第一站之后我们得到了软饮料,第二站我们享用了午餐以及啤酒或葡萄酒,第三站则有人请我们喝咖啡。虽说并非全包服务,但就我们支付的价格而言,食物和饮品都相当美味且物有所值!你还会抵达平时很难到访的地方,而且通常除了你的船之外没有其他船只停泊在那里。强烈推荐!