Slecht bedrijf, boek hier niet!!
Safly Parking Zaventem的点评
点评:Wij hadden vorig jaar ook bij hun geparkeerd en toen waren wij heel tevreden over hun.
Dus dit jaar dachten wij, laten we daar weer parkeren. Wij hadden geboekt voor half 8 's morgens en stonden daar al 5 voor half 8. Bij aankomst hebben wij ze gelijk gebeld en werd er aangegeven dat ze er binnen 5 minuten zouden zijn, na 15 minuten was er nog niemand. Dus wij weer gebeld, ze kwamen eraan werd er gezegd. Uiteindelijk na 20 min kwamen ze aan bij de parkeergarage, waar wij vervolgens nogmaals bijna 20 min hebben moeten wachten op andere klanten die tegelijk met ons mee moesten. Waardoor wij nu 40 min later aankwamen op de luchthaven. Hier was het enorm druk, wij kwamen 5 min nadat de gate dicht ging aan, waardoor wij niet meer mee op de vlucht mochten.
Wij hebben toen besloten om met de auto naar Spanje te gaan, hierdoor hebben wij meteen onze auto weer opgehaald bij ze en gevraagd of wij het geld terug mochten. Aangezien wij er geen gebruik van zouden maken, zelfs nog aangegeven dat wij het geld van de dag zelf wel wilde betalen maar de overige dagen wilden wij terug. Wij hadden cash betaald dus het kon makkelijk terugbetaald worden.
Ineens hadden ze allerlei smoesjes, dat ze het geld niet meer hadden en dat het niet zomaar terug gegeven kon worden. En dat het onze eigen schuld was dat wij onze vlucht hadden gemist, dan hadden wij maar eerder op de luchthaven moeten zijn. Wij hebben toen nog aangegeven dat zijn chauffeur te laat kwam, maar hij wilde niet luisteren en gaf aan dat wij logen hierover. Terwijl wij alle bewijs hadden dat hij wel te laat kwam.
Boek hier niet!! Want je hebt geen poot om op te staan. Het is namelijk een bedrijfspand waar de garage gevestigd is en waarvan zij enkele plekken hebben gehuurd, maar zijzelf zitten hier niet. Dus je kan ook geen verhaal halen bij een fysiek persoon of iets dergelijks en aan de telefoon doen ze alsof je gek bent.
翻译:去年我们也在那里停车,当时我们对他们的服务非常满意。
所以今年我们就决定还是在那里停车。我们预订了早上8点半的车位,8点25分就到了那里。到达后我们立刻给他们打电话,对方说5分钟内就会有人来。可15分钟过去了,仍然没有人出现。于是我们又打电话,对方称马上就到。最终,20分钟后他们才出现在停车场。之后我们又不得不等待了近20分钟,等待和其他与我们一同出行的乘客会合。结果我们比原定时间晚了40分钟才到达机场。当时机场人山人海,我们在登机口关闭5分钟后才赶到,因此被拒绝登机。
于是我们决定开车去西班牙。我们立刻去取回了自己的车,并询问是否可以退款。由于我们不会使用它,我们甚至表示当天的费用我们愿意支付,但其他日期的费用我们希望能退回。我们是用现金支付的,所以退款本应很容易。
但突然间他们找出了各种借口,说钱已经用掉了,没法轻易退款。还说是我们自己的错导致误了航班,说我们本应更早到达机场才对。我们当时还指出他的司机迟到了,但他根本不听,还声称我们在撒谎。而我们有所有证据都能证明司机确实迟到了。
千万别在这里订房!!因为你们毫无胜算。这其实是一栋企业用楼,修车厂就设在里面,他们只租用了其中的几个位置,但他们自己并不在这里。所以你也没法向真人诉说事情,而在电话里他们则装作你疯了似的。