点评:Wat een ontzettend leuke ervaring hebben wij gehad bij Iris Galerie Breda!
Wij wilde dit al geruime tijd doen en zijn hier terecht gekomen tijdens een weekend weg!
Vanaf het moment dat we binnenkwamen voelden we ons welkom. We werden geholpen door een ontzettend vriendelijke dame die alle tijd voor ons nam. We twijfelden behoorlijk over het formaat van de foto’s, maar ze gaf ons eerlijk advies, liet verschillende mogelijkheden zien en gaf ons alle ruimte om rustig een keuze te maken. We voelden ons absoluut niet opgejaagd, wat erg prettig was.
Daarnaast wist ze veel te vertellen over de iris zelf. Ze legde onder andere uit wat groeibogen zijn en hoe moedervlekjes of andere unieke kenmerken zichtbaar kunnen zijn in je iris. Dat maakte de ervaring niet alleen leuk, maar ook heel interessant en persoonlijk.
De levering verliep sneller dan verwacht. We hebben de foto’s netjes ontvangen, ze waren perfect verpakt en de kwaliteit is echt prachtig. Inmiddels hangen ze al aan de muur en we zijn er ontzettend blij mee. Het is een uniek en persoonlijk kunstwerk waar we iedere dag met plezier naar kijken.
Kortom: een hele fijne ervaring, uitstekende service en een prachtig eindresultaat. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar iets bijzonders voor jezelf of als origineel cadeau!
翻译:我们在布雷达的Iris画廊体验了一次极其美妙的经历!
我们早就想这么做,这次度假时便专程来到了这里。
从进门那一刻起,我们就感受到了热情的接待。一位极其友善的女士为我们提供了服务,她耐心地陪伴着我们。我们在相片尺寸的选择上犹豫不决,但她给出了诚恳的建议,向我们展示了多种选项,还给予我们充足的时间来从容做出决定。我们完全没有感到仓促或紧张,这真的很令人愉快。
此外,她还讲了很多关于虹膜本身的知识。她解释了什么是生长弧线,以及痣或其他独特特征是如何在虹膜上显现出来的。这让整个体验不仅有趣,还极具趣味性和个性化。
送货速度比预期要快。我们顺利收到了照片,包装得很好,质量也真的很棒。现在它们已经挂在墙上,我们对此非常满意。这是一件独一无二且充满个人特色的艺术品,我们每天都乐此不疲地欣赏它。
总之:体验极佳,服务出色,最终成果也十分完美。如果你正在为自己寻找特别的物品,或者想送一份别出心裁的礼物,那绝对值得推荐!