Klein, knus, leuk dagje uit, wel relatief duur.
Bommelwereld的点评
点评:We hebben onlangs een bezoek gebracht aan Bommelwereld. Het park ziet er prachtig uit; alles is erg schoon en de verhaallijn van Olivier B. Bommel is ontzettend leuk doorgetrokken in het hele park. De attracties zelf zijn origineel en we hoefden nergens lang te wachten, wat erg prettig was. Het park lijkt ons vooral ideaal voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar. Wel relatief klein maar wel lekker overzichtelijk!
Helaas hebben wij wel een flinke domper ervaren wat betreft het toegangsbeleid. Voor onze dochter van 2 jaar moesten we de volle prijs betalen (vanaf 2 jaar is de toegang niet meer gratis). Eenmaal binnen bleek echter dat zij voor bijna alle attracties te klein was. Ze mocht alleen in de attracties waar baby’s ook in mogen, terwijl die wel gratis naar binnen mogen.
Hoewel een medewerker bij de ingang bevestigde dat ze inderdaad klein is voor haar leeftijd, kon hij niets voor ons betekenen en moesten we dit achteraf via de mail oplossen. Het zou veel eerlijker zijn als Bommelwereld de prijs baseert op lengte in plaats van leeftijd. Nu betaal je voor een aanbod waar je kind simpelweg niet in mag.
Kortom: een mooi en verzorgd park, maar met een klein kind ben je op dit moment helaas dief van je eigen portemonnee.
翻译:我们最近去了博梅尔世界主题公园。公园很漂亮,一切都很干净,奥利弗·B·博梅尔的故事线也巧妙地融入了整个公园。游乐设施都很新颖,而且我们几乎不用排队,这让我们非常满意。我们认为这个公园特别适合3到6岁的孩子。公园虽然不大,但布局合理!
可惜的是,我们的门票政策出了大问题。我们不得不为2岁的女儿支付全价票(现在2岁及以上儿童不再免费入园)。然而,进入公园后,我们发现她身高不够,几乎所有游乐设施都玩不了。她只能玩那些婴儿游乐设施,尽管这些设施是免费的。
虽然入口处的一位工作人员确认她确实比同龄孩子矮,但他也无能为力,我们只能之后通过邮件解决这个问题。如果博梅尔世界主题公园能按身高而不是年龄定价,那就公平多了。目前,您为一项您的孩子根本无法体验的游乐项目付费。
简而言之:这是一个美丽且维护良好的公园,但带着年幼的孩子,您却不得不自掏腰包。