点评:27.6 2026 14:24 Slečny, co prodávala lístky jsme se ptali, jestli tam půjde dojet s kočárkem. Z výšky to vypadalo jako pěšina, ale v reálu na ní byly velké kameny, takže jízda s kočárkem opravdu ne. Slečna nám to bez problému doporučila. A když viděla našeho psa, vůbec neřekla, že se tam psi nesmí koupat, navíc nám po našem dotazu tvrdila, že je dole stín. Dole stín nebyl, navíc tam byla drzá děcka, která si na nás dovolovala a stále pokřikovala, proto, že jsme chtěli osvěžit našeho psa. Pořvávala na nás celou dobu a házela tam všude možně petardy. Do vody, do skal i blízko lidí. Dospělí je v tom podporovali a petardy házeli také. Bylo tam více turistů, kteří pohoršeně odcházeli. Při snaze o reklamaci takových placených služeb nahoře u slečny, přišel akorát nějaký pán, který tvrdil, že si na ty lidi dole počká nahoře. Tím pádem tam mohli poškozovat nadále přírodu petardami. Dle mé domněnky jde o místní, kteří mají pravděpodobně vstup zdarma a tráví tam celé dny a nikomu to nevadí, že tam ničí přírodní krásu petardami
翻译:2026年6月27日14:24 我们问了卖票的女孩能否推着婴儿车去那里。从高处看那条路像是小径,但实际上上面有很多大石头,所以根本没法推车前往。那位女孩毫无问题地给了我们建议。当她看到我们的狗时,也完全没有说狗不准在那里游泳;而且在我们询问后,她还坚称下面有阴凉处。但下面根本没有阴凉,此外还有一些没礼貌的小孩,因为我们想让狗凉快一下,便对我们指指点点、大声叫嚷。她一直冲我们大喊,还到处扔烟花。扔到水里、石头上,甚至靠近人的地方。大人们也支持她们,自己也扔烟花。当时有很多游客,他们都愤愤地离开了。当我试图向楼上的女士投诉这种收费服务时,只是来了一位先生,声称他会在楼上等着下面那些人。这样一来,他们就能继续用烟花破坏自然环境了。据我猜测,那些人是当地人。那些人很可能可以免费进入,他们在那里待上一整天,也没人介意他们用烟花破坏自然美景。