点评:Η εμπειρία μας με το ilovemeteora ήταν πραγματικά εξαιρετική!! Επιλέξαμε ιδιωτική ξενάγηση και αυτό έκανε τεράστια διαφορά — όλος ο ρυθμός προσαρμόστηκε σε εμάς, στις ερωτήσεις μας και στα σημεία που θέλαμε να δούμε περισσότερο.
Ο ξεναγός ήταν ζεστός, προσιτός και βαθιά γνώστης της ιστορίας και της σημασίας των Μετεώρων. Δεν ένιωθες ότι “απλώς ακούς μια ξενάγηση”, αλλά ότι κάνεις μια συζήτηση με κάποιον που αγαπά πραγματικά τον τόπο του. Μας έδειξε σημεία που δεν θα ανακαλύπταμε μόνοι μας και μας έδωσε πολύτιμες πληροφορίες και μικρές λεπτομέρειες που έκαναν την εμπειρία ξεχωριστή.
Η όλη αίσθηση ήταν φροντισμένη, αυθεντική και ανθρώπινη. Αν κάποιος θέλει κάτι πέρα από το τυπικό tour και προτιμά μια πιο ουσιαστική, ιδιωτική εμπειρία, το προτείνω ανεπιφύλακτα. Θα το ξανακάναμε χωρίς δεύτερη σκέψη.
翻译:我们在ilovemeteora的体验真是太棒了!我们选择了私人定制游,这让整个行程都变得格外不同——整个节奏都根据我们的需求量身定制,解答我们的疑问,带我们去最想去的地方。
导游热情友好,知识渊博,对梅黛奥拉的历史和意义了如指掌。你不会感觉自己只是在“听讲解”,而是在和一位真正热爱这片土地的人聊天。他带我们去了许多我们自己根本不可能发现的地方,并分享了许多宝贵的信息和小细节,让这次旅行格外难忘。
整个体验充满关怀、真诚和人性化。如果你想要超越普通旅行团的体验,更倾向于有意义、更私密的旅行,我强烈推荐ilovemeteora。我们一定会毫不犹豫地再次选择他们。