点评:De omgeving is werkelijk prachtig. Het park is mooi aangelegd en de uitzichtpunten zijn fantastisch. Dat maakt het extra jammer dat onze ervaring volledig is verpest door het gedrag van een medewerker.
Een personeelslid, dat door zijn collega’s steeds “ladyboy” werd genoemd, maakte gedurende ons bezoek meerdere zeer vrouwonvriendelijke opmerkingen. Dit gebeurde niet één keer, maar zeker zeven keer. Dat vonden wij respectloos, ongepast en totaal onprofessioneel.
Tijdens onze rondreis door Thailand hebben wij juist ervaren hoe vriendelijk, gastvrij en respectvol de meeste mensen zijn. Juist daarom viel deze ervaring ons enorm tegen. Dit gedrag past totaal niet bij de warme en respectvolle houding die wij overal elders in Thailand hebben meegemaakt.
Bij een toeristische attractie verwacht je dat alle gasten met respect worden behandeld. Seksistische of vrouwonvriendelijke opmerkingen horen daar absoluut niet thuis. Dat collega’s dit gedrag leken te accepteren, maakte de situatie alleen maar ongemakkelijker.
Het park zelf is absoluut de moeite waard, maar zolang dit soort gedrag door personeel wordt getolereerd, kunnen wij deze organisatie helaas niet aanbevelen
翻译:这里的环境真的非常优美。公园布置得恰到好处,观景台也棒极了。正因如此,我们的体验完全被一名员工的行为给毁掉了,实在可惜。
有位员工,他的同事都叫他“Ladyboy”,在我们参观期间,他多次说出极其不尊重女性的话语。这种情况并非只发生一次,而是至少七次。我们认为这种行为既无礼、不合适,也完全不符合职业规范。在泰国旅行期间,我们切实体验到了大多数人都是多么友善、热情且尊重他人。正因如此,这次经历让我们大失所望。这种行为完全不符合我们在泰国其他地方所遇到的那种热情与尊重他人的态度。
在一个旅游景点,人们理应受到尊重对待。带有性别歧视或不尊重女性的言论绝对不应该出现在这里。同事们似乎默许了这种行为,这使得情况变得更加尴尬。
公园本身绝对值得一游,但只要员工们继续纵容此类行为,很遗憾我们无法推荐这家机构。