点评:Wyjazd z Adą w ramach pływackiego campu z Kariną i Polkami w Podróży to było coś zdecydowanie więcej niż zwykła podróż. To doświadczenie, w którym wszystko było dopracowane, ale jednocześnie totalnie naturalne i bez sztucznego napięcia.
Ada ma niesamowity dar wyczuwania ludzi i atmosfery w grupie. Na bieżąco dopasowywała plan do nas, reagowała na nasze potrzeby i sprawiała, że każdy czuł się swobodnie i naprawdę zaopiekowany. To było bardzo autentyczne i po prostu lekkie do przeżywania.
Ogromny plus za organizację. Wszystko było przemyślane, a jednocześnie elastyczne. Nawet nasz pomysł z dodatkowym transferem łódką z Canggu do Uluwatu bez problemu ogarnęła i świetnie to zorganizowała, co tylko pokazuje jej podejście i zaangażowanie.
I zdjęcia… tutaj naprawdę chylę czoła. Nigdy wcześniej nie czułam się tak dobrze przed obiektywem. Ada ma niesamowite wyczucie, potrafi pokazać dokładnie co zrobić, a przy tym wydobywa z każdej osoby to, co najlepsze. Efekty są piękne, wywołują ogromne wrażenie i widać, że robi to z ogromną pasją.
Dzięki niej zobaczyliśmy Bali z zupełnie innej strony. Miejsca i doświadczenia, do których na własną rękę raczej bym nie dotarła. Wszystko było dopracowane, a jednocześnie było w tym dużo luzu i przestrzeni na spontaniczność, jak nasza nieplanowana impreza z muzyką na żywo 🙈
Jestem naprawdę wdzięczna za ten wyjazd i za to, ile serca Ada w to wkłada. Jeśli ktoś myśli o wyjeździe z „Polkami w Podróży”, to z czystym sumieniem polecam i zapewniam, że warto. To coś, czego się nie zapomina ❤️🥰
翻译:和Ada一起参加Karina和Polki w Podróży组织的游泳营,绝对不仅仅是一次旅行。这是一次精心策划、却又自然轻松的体验。
Ada非常善于察言观色,能够敏锐地感知团队氛围。她不断根据我们的需求调整行程,并及时回应我们的需求,让每个人都感到自在舒适,倍受关怀。一切都那么自然流畅,毫不费力。
组织安排也堪称完美。所有细节都经过深思熟虑,灵活周到。就连我们提出的从苍古到乌鲁瓦图的额外乘船接送方案,她也完美地安排妥当,充分展现了她的敬业精神和责任心。
至于照片……我真的被惊艳到了。我从未在镜头前感到如此自在。Ada拥有极佳的指导力,能够准确地示范动作,同时又能激发每个人的最佳状态。最终的成片美轮美奂,令人叹为观止,你能感受到她倾注了极大的热情。
多亏了她,我们才能以全新的视角领略巴厘岛的魅力。那些地方和经历,我可能自己根本无法体验到。一切都经过精心策划,却又不失自由和即兴发挥的空间,比如我们那场计划外的派对,还有现场音乐助兴🙈
我真心感谢这次旅行,也感谢Ada倾注的心血。如果你正在考虑和“Polki w Podróży”一起旅行,我由衷地推荐,绝对物超所值。这将是一段你永生难忘的美好回忆❤️🥰