点评:Επισκεφθήκαμε το Video Games Museum οικογενειακώς (με παιδιά 2.5 και 8.5 ετών) και η εμπειρία ήταν απλά φανταστική!
Τι μας κέρδισε:
Η Ξενάγηση: Ήταν πραγματικά άψογη. Μας μετέφεραν την ιστορία των παιχνιδιών με τρόπο καθηλωτικό, κάνοντας τη βόλτα μας κάτι παραπάνω από μια απλή επίσκεψη.
Η Εξυπηρέτηση: Ο υπεύθυνος ήταν ευγενέστατος και εξυπηρετικότατος, πρόθυμος να λύσει κάθε απορία και να μας βοηθήσει σε ό,τι χρειαζόμασταν.
Interactive Εμπειρία: Το καλύτερο κομμάτι ήταν ότι δεν βλέπαμε μόνο εκθέματα πίσω από βιτρίνες. Μπορέσαμε να παίξουμε σχεδόν σε όλες τις κονσόλες (ισόγειο και υπόγειο)! Αυτό ενθουσίασε τα παιδιά και έδωσε σε εμάς την ευκαιρία να δείξουμε στον μεγάλο μας γιο τα παιχνίδια που παίζαμε εμείς.
Συγκίνηση: Η επαφή με τις παλιές, κλασικές κονσόλες μας γέμισε αναμνήσεις. Είναι συγκλονιστικό να βλέπεις συγκεντρωμένη όλη την εξέλιξη της τεχνολογίας που σημαδεύτηκε από τα παιδικά μας χρόνια.
Συμπέρασμα:
Είτε είστε λάτρεις του gaming είτε απλά θέλετε να περάσετε ένα ποιοτικό δίωρο με την οικογένειά σας, το συστήνουμε ανεπιφύλακτα. Τα παιδιά το καταευχαριστήθηκαν (ακόμα και ο μικρός μας!) και εμείς φύγαμε με ένα τεράστιο χαμόγελο.
翻译:我们一家人(带着2岁半和8岁半的孩子)参观了电子游戏博物馆,体验简直棒极了!
让我们印象深刻的地方:
导览:讲解无可挑剔。他们以引人入胜的方式向我们讲述了游戏的历史,让我们的参观不仅仅是一次简单的游览。
服务:负责人非常友善热情,乐于解答我们的任何疑问,并尽力帮助我们。
互动体验:最棒的是,我们不仅仅是坐在展柜后面观看展品。我们几乎可以亲自体验所有游戏机(包括一楼和地下室的游戏机)!孩子们兴奋不已,我们也得以向大儿子展示我们小时候玩过的游戏。
情感体验:接触到那些经典的老式游戏机,让我们回忆起许多往事。看到所有塑造我们童年的科技进步汇聚一堂,真是令人惊叹。
结论: