点评:חשוך.. אולם יותר חשוך... אך חשוך מליבי. ככה הייתי מתאר את המקום שנכנסתי לגיהנום הקרוא בשם קניון שנכנסתי למקום בלי היציאה הזה הרגשתי תחושה מזו אי אפשר לתאר חושך מוחלט. אך בכל זאת היה אור איך זה אפשרי? ואז הרגשתי אותו. השד שראיתי שם... יכולתי להריח את הנשמות שאותם גזל מגופיהם הוא היה פרוותי וחייך חיוך לא אנושי ומפחיד אני ידעתי שהוא צמא לדם הוא התקרב עלי וברחתי. ברחתי. ברחתי כאילו ברחתי מהמחשבות שלי ניסיתי למצוא יציאה אך היא לא הייתה. הייתי אבוד. התחלתי להשתגע בהיותי אבוד לא רק במבוך אלא בעצמי מרוב זמני שם התחלתי לחשוב מה אני למה היותי קיים ואיך הגעתי לשם תקוע בתוך מבוך לא רק פיזי אלא גם נפשי. תהיתי איזה חטא עשיתי שהאלים החליטו להעניש אותי בצורה כזאת. ופתאום שהייתי שקוע במחשבתי חשבתי שזה הסוף חשבתי שעוד לא יראה עוד אור השמש בחיי ואז ראיתי אור חשבתי אולי כמותי הגיע כראוי לי אבל אז ראיתי את היציאה התחלתי לצחוק בצורה שרק פסיכופת יכול ברחתי לשם ליציאה מאחורי ראיתי את אותו השד מסתכל עלי עם דם על ידיו ואז יצאתי... זה נס שיצאתי משם בחיים. הקניון הוא נוצר על ידי האלים כדי להעניש אותנו בני אדם על חטאינו נוצר מדמעות שלהם והכאב שלהם כי הם יצרו יצור כו הרסני. הנראה כי המקום משתנה לפי מחשבה של האדם אשר נמצא בו המקום הזה חי ונושם וינסה להתעלל בך עד מותך באמת מקום מזעזע ממליץ אם באים לשם לבוא עם נשק וההבנה שיש סיכוי שלא תצא משם
翻译:黑暗……但更黑暗……比我的心还要黑暗。这就是我对进入的那个名为“峡谷”的地狱的描述。我进入了一个没有出口的地方。我感受到了一种无法言喻的感觉。绝对的黑暗。但那里仍然有光。这怎么可能?然后我感觉到了。我看到的那个恶魔……我能闻到他从别人身上偷走的灵魂的气息。他浑身毛茸茸的,咧着一个非人的、令人毛骨悚然的笑容。我知道他渴望鲜血。他向我靠近,我跑了。我跑。我跑,仿佛在逃离我的思绪。我试图找到出口,但根本没有。我迷路了。我开始发疯,不仅迷失在这个迷宫里,也迷失在我自己身上。在那里的大部分时间里,我开始思考我是什么,我为什么存在,以及我是如何来到这里的,被困在这个不仅是物质上的迷宫,也是精神上的迷宫里。我想知道我究竟犯下了什么罪孽,以至于神明要这样惩罚我。突然间,我陷入了沉思,我以为这就是我的末日,我以为我这辈子再也见不到阳光了。然后我看到了光亮,我想也许我的命运已经降临,但随后我看到了出口,我像个疯子一样大笑起来,我冲向身后的出口,我看到那个恶魔双手沾满鲜血地盯着我,然后我逃了出来……我能活着出来简直是个奇迹。这座商场是神明为了惩罚我们人类的罪孽而创造的,它是用他们的眼泪和痛苦铸成的,因为他们创造了这样一个毁灭性的怪物。显然,这个地方会根据身处其中的人的想法而改变。这个地方是有生命的,会呼吸,它会想方设法折磨你直到你死去。这真是一个令人毛骨悚然的地方。我建议,如果你要去那里,一定要带上武器,并且做好可能无法活着离开的心理准备。