点评:Voor deze baan rijden we een uur vanaf het hotel door prachtig landschap. Helaas kunnen we alleen maar de eerste 9 holes beoordelen, door omstandigheden. Zie hieronder.
De eerste lus is goed onderhouden, goede tees en teeboxen. De baan is licht glooiend met brede fairways en hoog gras in de rough. Lastig spelen... Helaas zaten we achter een grote ploeg dames in 3-bal (bij aanmelden zeiden ze dat al - wij vroegen of het een competitie of een wedstrijd was - nee, hoor, voor het plezier) die ons niet doorlieten na te hebben gevraagd of dat kon. We deden zo ruim 2 1/2 uur over 9 holes.
Bij hole 10 worden we opgewacht door de eigenaar van de baan die aangaf dat wij de dames niet mochten passeren. Maar... het is toch geen competitie of wedstrijd? Nee, maar als groep moesten ze bij elkaar blijven. Ze waren een dagje uit en ze wilden gezellig golfen. Op ons antwoord dat wij dat ook graag wilden, werd niet ingegaan.
Met Ready Golf kan dat dus niet! Waarop hij aangaf dat Ready Golf op zijn baan niet gold. De inkomsten van deze groep dames zijn blijkbaar belangrijker dan de fee van een tweetal die daar erg ver voor heeft moeten rijden!
Hij suggereerde sterk dat wij nog maar eens de eerste 9 moesten gaan spelen. De tweede 9 moesten we daarna maar doen! Nou, en dan moeten we daarna nog een uur naar het hotel in Pitlochry rijden?
Gezien het beleid van het management van deze baan is deze course absoluut geen aanrader.
Geen plaatje van de hole op de tee. Wel een erg simpele lay out van de baan op de kaart. Na ons tweede rondje golf op de eerste 9 mogen we dus de tweede 9 lopen - op dat moment gaat het werkelijk ongelooflijk plenzen! Zelfs de weergoden zijn boos?
翻译:对于本课程,我们从酒店开车一小时穿过美丽的乡村。不幸的是,由于情况原因,我们只能对前 9 洞进行评判。见下文。
第一个环路维护得很好,发球台和发球台也很好。球场坡度平缓,球道宽阔,长草区草丛高大。很难玩...不幸的是,我们落后于一大群三球女士(他们在注册时已经说过了 - 我们问这是一场比赛还是一场比赛 - 不,只是为了好玩),他们不让我们通过。询问这是否可能。我们在 2 1/2 小时内打了 9 个洞。
在 10 号洞,我们遇到了球场老板,他表示我们不可以超越女士们。但是……这不是比赛,也不是竞赛,不是吗?不,但作为一个整体,他们必须呆在一起。他们出去玩了一天,想打高尔夫球。我们也想回答,但没有得到回应。
Ready Golf 不可能做到这一点!他表示 Ready Golf 在他的球场上无效。这群女士的收入显然比两个开车很远的人的费用还要重要!
他强烈建议我们再打一次9号。之后我们必须做第二个9!好吧,然后我们还要再开车一个小时才能到达皮特洛赫里的酒店?
鉴于该课程的管理政策,绝对不推荐该课程。
没有发球台上洞的照片。地图上赛道的布局非常简单。因此,在第一个 9 号洞打完第二轮高尔夫球后,我们可以步行进入第二个 9 号洞 - 就在那时,天真的开始下雨了!连天气之神都生气了?