点评:Wij zijn op 3 januari naar Toverland geweest. Ondanks de sneeuw waren er veel attracties open (Alleen Troy zat dicht). Mede door het winterse weer was het niet druk en waren er weinig tot geen wachtrijen. Veel achtbanen zoals Dwervelwind en de Boosterbike zijn unieke dingen die je in een ander park niet zo snel tegenkomt. Al was de favoriet toch de Fenix. Ook de shows waren leuk. Vooral die van Merlijn en Maximus. Ben ook met beide personages op de foto geweest. De slotshow was ook heel leuk met alle personages op de schaatsbaan. Met het koude weer zijn de overdekte gebieden ook heel welkom. Het Land van Toos is vooral heel leuk voor kinderen, inclusief personeel dat kinderen die van karretje willen wisselen en daarmee de plek van een ander afpakken gewoon naar de uitgang dirigeert (dat heet opvoeden).
We komen vast nog een keer terug voor Troy (en de andere attracties)
翻译:我们1月3日去了托弗兰乐园。虽然下雪了,但很多游乐设施都开放了(只有特洛伊过山车关闭了)。部分原因是冬季天气,所以人不多,几乎不用排队。很多过山车,比如德沃维尔风和布斯特比克,都是其他乐园不常见的特色项目。不过,我们最喜欢的还是凤凰过山车。表演也很精彩,尤其是梅林和马克西姆斯的表演。我还和他们俩都合影了。最后一场冰上表演也很有趣,所有角色都来了。天气冷的时候,有遮雨棚的地方也特别受欢迎。图斯乐园尤其适合孩子们,工作人员会引导那些试图换乘游乐设施或占别人位置的孩子离开(这才是真正的育儿之道)。
我们一定会再来玩特洛伊过山车(以及其他游乐设施)。