点评:Sinds mijn kindertijd is dit mijn favoriete museum, en een bezoek voelt dan ook altijd nostalgisch.
Voor liefhebbers van dieren en natuur is dit een prachtig en boeiend museum. Maar ook als je hier minder bekend mee bent, is het erg leuk en leerzaam om te bezoeken. Alles wordt op een toegankelijke en begrijpelijke manier uitgelegd, waardoor het voor jong en oud interessant is.
Voor kinderen is er bovendien volop te doen en te ontdekken, wat het een ideaal uitje maakt voor gezinnen.
Ook is er een indrukwekkende collectie dinosaurussen en andere bijzondere fossielen te bewonderen. Daarnaast zijn er preparaten van allerlei dieren te zien, wat het museum extra interessant en leerzaam maakt.
Wat het bezoek extra prettig maakt, is dat er voldoende personeel rondloopt dat graag de tijd neemt om vragen te beantwoorden en extra uitleg te geven.
Kortom: een absolute aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in natuur, dieren en geschiedenis!
翻译:这是我自幼以来最喜欢的博物馆,每次参观都会让我感到无比怀旧。
对于热爱动物和自然的人来说,这绝对是一座美丽而迷人的博物馆。即使您对这些主题不太熟悉,参观这里也乐趣无穷,受益匪浅。所有展品都以通俗易懂的方式进行讲解,老少皆宜。
此外,这里还有许多适合儿童的活动和探索项目,是家庭出游的理想之选。
馆内还收藏了大量令人印象深刻的恐龙和其他珍贵化石。此外,各种动物标本也在此展出,更增添了博物馆的趣味性和教育意义。