点评:Har nylig vært 3 dager i dyreparken. Hadde billett til badelandet disse dagene også for å gjlre det billigst mulig for oss. Dessverre kunne ikke vi benytte oss av badelandet. Vi forsøkte på dag 2, men området oppleveds fullstendig kaotisk. Enormt med folk og vi var livredd for å miste synet av barna våre på 4 og 7 år. Det var over 30 varmegrader disse dagene, så bading var høyt ønsket, men det ble en skremmende opplevelse. Vi dro igjen etter 30 minutter.
Parken er enormt innholdsrik og vi koste oss skikkelig. Det eneste dyret vi ikke fikk sett var elgen.
Dessverre veldig lange køer på alle de store attraksjonene, men de ansatte er effektive og blide. Veldig fint at de gir hvert eneste barn oppmerksomhet og high five.
Vi hadde med egen lunsj, men spiste pizza en av dagene på Gurines. God pizza og kort ventetid. Masse ledig plass og rene bord.
Showet på kvelden var helt magisk. Så enormt bra. Han lille på 4 år kunne fortelle at det var superbra!
Parken er ryddig og det er søppelkasser mange steder. Jeg synes imidlertid at det er litt for mye søppel på litt skjulte steder. Det flyter søppel i vannet og langs gjerder i innhegningene til dyra. Det bør ryddes.
Appen er helt ok, men jeg skulle ønske den hadde en funksjon som viser hvor jeg er når man trykker på Utforsk.
Vi la igjen nesten 1000kr i båtbasaren uten å vinne så mye som et kosedyr. Skal nok mye til å vinne noe. Barna ble skuffet over det, så dermed endte vi opp med å kjøpe noe isteden. Flagg, ringer. kopp og en penn ble med hjem. Da gikk det 500kr der også.
Spøkelsehuset ble en kort affære. Lang kø for så å trekke seg etter første skumle dame. Det ble for skummelt for han på 7år.
Dessverre fullbooket på turen i Hakkebakkeskogen. Her burde jeg vært tidligere ute å bestilt.
Isen er stor og god. Kaffekoppen har god størrelse.
Alt i alt en helt magisk opplevelse. Men dyrt, det er det. På tre dager med billetter og bobilparkering gikk det med 12.000kr. Verdt det? Ja. Det koster mye å holde en så stor park i orden og ha god dyrevelferd..Man betaler for ganske mye mer enn å 'se på alt".
翻译:最近我们在动物园度过了3天。为了尽可能节省开支,这几天我们还买了水上乐园的门票。可惜的是,我们没能去成水上乐园。第二天我们试着去了,但那里完全乱成一团。人太多太多了,我们生怕会跟4岁和7岁的孩子走散。那几天气温超过了30度,我们本指望能游泳解暑,结果却成了一次恐怖的经历。30分钟后我们就离开了。这个公园的内容极其丰富,我们尽情享受了一番。唯一没能看到的动物就是麋鹿。
遗憾的是,所有大型游乐设施前都排着很长的队伍,不过工作人员十分高效且友善。他们会细心照顾每一个孩子并和他们击掌,这点真的很好。
我们自带了午餐,不过有一天在Gurines吃了披萨。披萨味道不错,等待时间也很短。店里空间宽敞,桌子也都很干净。
晚上的表演简直太神奇了,真的非常精彩。就连那个4岁的小孩子都能说出“太棒啦!”公园很整洁,到处都有垃圾箱。不过我觉得在一些隐蔽的地方垃圾还是有点多。水中和动物围栏的栅栏旁都有漂浮的垃圾。这些都需要清理。
这个应用还算不错,但我希望它能有一个功能:点击“探索”后就能显示我当前的位置。
我们在抽奖游戏中又花了近1000克朗,却连一个毛绒玩具都没赢到。看来要赢东西需要投入更多钱才行。孩子们为此感到很失望。于是我们最后买了些别的东西。旗帜、铃铛、杯子还有一支笔都带回了家。那次又花了500克朗。
“鬼屋”之旅很快就结束了。排了很长的队后,他看到第一个恐怖的女鬼就退缩了。对于一个7岁的孩子来说实在太恐怖了。
可惜,哈克巴克斯森林的游览项目已经全部订满了。我本应该早点去预订的。
冰块又大又不错。咖啡杯的尺寸也恰到好处。
总的来说,这是一次极其奇妙的体验。不过确实很贵。三天的门票和房车停车费总共花了12,000挪威克朗。值得吗?值得。维护如此庞大的公园并确保动物的良好福利需要巨额开支……人们支付的费用远远不只是为了“参观一切”而已。