点评:Niet boeken bij deze organisatie!! Het gaat om de schildpaddentour.
Ik heb een maand voor mijn verblijf aan Boa Vista geboekt. Ik wilde de lokale ondernemer steunen, ipv een grote organisatie als TUI. Direct was al de vraag of ik op een andere datum kon. Dan kon ze meerdere partijen bij elkaar voegen. Geen probleem. Op de avond zelf kwam er niemand opdagen op de afgesproken plek. Jen liet weten dat er een ander koppel op onze naam was ingestapt (!!). Balen, maar helaas. Vele excuses gekregen. Toch nieuwe afspraak gemaakt. Ook deze is weer verzet, omdat het voor hen beter uitkwam. Maar ook op deze afspraak is niemand ons op komen halen. We zijn express 3 kwartier voor pickup time bij de receptie gaan zitten.
En dan wordt er keihard gelogen. Want de chauffeur was wel geweest en het was ineens slecht weer enz enz. Hij zou zelfs nog bij de receptie staan, terwijl wij er zelf ook stonden.
Onbetrouwbare partij!! Laat ons 2x zitten en liegt over de oorzaak.
Kon nog een keer boeken, met korting nu, maar daar zijn we niet meer ingetrapt en hebben de schildpaddentour bij een ander geboekt!’
Trap er niet in!
翻译:切勿向这家机构预订!!他们提供的是海龟观赏游。
我在抵达博阿维斯塔前一个月就预订了行程。我想支持当地的企业,而不想光顾像TUI这样的大型旅行社。当时对方立刻询问我能否改在其他日期出行,这样她就能把多位游客凑在一起成团。我没问题。然而到了当晚,约定地点一个人都没出现。Jen后来告知说,有一对情侣以我们的名义报名了行程(!!)。真倒霉,但也无可奈何。对方也连连道歉。还是重新约定了时间。这次也又被推迟了,因为那样对他们来说更方便。但到了约定的时间,仍然没人来接我们。我们特意提前四十五分钟就坐在接待处等候了。
然后他们就厚颜无耻地撒谎。说司机确实来过,只是突然天气变坏了等等。他们甚至声称司机当时还站在接待处,而实际上我们也在那儿。
不可信的服务商!!两次放我们鸽子,还对原因撒谎。