点评:Mooie en complete tentoonstelling. Eindelijk de creaties van Iris van Herpen in werkelijkheid mogen aanschouwen. Wel een paar puntjes van kritiek: 1.. Het was te druk, ondanks dat er tijdsloten waren. 2. Op veel plekken waren de bordjes met de beschrijving niet te lezen voor oudere mensen (en daar waren er nogal wat van). In het half donker!een bordje op de grond leggen is niet bepaald inclusief. Zelf had ik er geen last van, maar ik zag een heleboel mensen struggelen. 3. Jammer dat er geen ventilator op de jurken stond die daardoor veel beter tot hun recht zouden komen. 4. De horeca is akoestisch een ramp. Het zat vol en het lawaai was niet te harden. Kleine moeite om wat geluiddempende panelen te plaatsen en aan het plafond te hangen.
Verder was het weer fijn om in het Museumpark te zijn en de parkeergarage is betaalbaar.
翻译:展览精彩纷呈,内容丰富。我终于有机会亲眼目睹艾里斯·范·荷本 (Iris van Herpen) 的作品。以下几点需要改进:1. 尽管设有预约时段,但人还是太多了。2. 很多地方的说明牌对老年参观者来说不太容易辨认(而且老年参观者还不少)。在昏暗的灯光下把说明牌放在地上,实在算不上方便。我个人倒是不介意,但看到很多人都觉得很吃力。3. 可惜展厅里没有给裙子装风扇,不然效果会好得多。4. 餐厅的隔音效果很差。人很多,噪音震耳欲聋。其实只要安装一些隔音板挂在天花板上就能解决这个问题。
另外,很高兴能再次回到博物馆公园 (Museumpark),而且停车费也很实惠。