点评:Wij zijn naar dit museum gekomen voor de tentoonstelling over de afgelopen jaar overleden Martin Parr. Het was na de grootse aankondiging voor ons een beetje een teleurstelling. De tentoonstelling bleek in het toch al niet zo grote museum bescheiden van opzet te zijn: nog geen volledige verdieping van het gebouw en dan ook nog eens voor de helft gevuld met Parr's minder interessante Pasclose-ups van de consumptiecultuur van eind jaren negentig. Fraai vonden wij de zwart/wit serie The Non-Conformists uit 1975, die een Engeland toonden dat deed denken aan de tijden van Coronation Street. Ook de serie The Last Resort over het Engelse strandleven uit de 1980's sprak ons aan. Maar, als gezegd, we waren hier snel uitgekeken. Van de andere tentoonstellingen noemen wij die van Julia Kochetova: klassieke, maar goede documentaire oorlogsfotografie.
翻译:我们来这家博物馆是为了参观马丁·帕尔的展览,他去年去世了。展览开幕前盛况空前,但到场后却有些失望。博物馆本身规模就不大,展览规模更是有限:甚至连一层楼都不到,而且其中一半展品都是帕尔不太吸引人的、聚焦九十年代末消费文化的特写作品。我们倒是很喜欢他1975年的黑白系列作品《不墨守成规者》,展现了一个让人想起《加冕街》时代的英国。另一组描绘八十年代英国海滩生活的《最后的度假胜地》也颇受好评。但正如前面提到的,我们很快就对展览失去了兴趣。至于其他展览,我们想特别提一下朱莉娅·科切托娃的展览:经典而又精彩的战争纪实摄影作品。