点评:Her şeyden önce mükemmel bir ekip ve organizasyon. Sizin her şeyinizle yakından ilgileniyorlar ve sizi geliştirmek ve güzel bir deneyim yaşatmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Ekip fazlasıyla samimi ve enerjik. Dağdayken yanınızdan ayrılmıyorlar ve "bana bir şey olacak" düşüncesi aklınızdan bile geçmiyor. Çok planlı ve dinamik bir planlama var, öğle öncesi yeterli seviyeye gelebilirseniz öğle sonrası bir sonraki seviyedeki gruba katılabiliyorsunuz. Eğitmenler tecrübeli ve hatanızı anında fark edip o an düzeltiyorlar, bir videoda ardı ardına dört kere eğilme demişliği var Meriç Hocamın. Dağdaki hava durumu sebebiyle pistler açılmazsa sizi mağdur etmemek için çokça alternatif planları oluyor, bize kapadokya turu yaptırdılar mesela. Burdan öncelikle Meriç Ablama, sonrasında bütün ekibe selamlarımı sevgilerimi ve saygılarımı gönderiyorum, mükemmel bir tatil yaşadım ve tekrar gelmek için gün sayıyorum. Seviliyorsunuz güzel insanlar, 🫡
翻译:首先,他们是一个非常棒的团队和组织。他们非常关心你,尽一切努力帮助你进步,并让你拥有美好的体验。团队成员都非常友好热情。在山上,他们始终在你身边,你完全不用担心任何安全问题。他们的课程安排非常合理且灵活;如果你在中午前达到一定的水平,下午就可以加入更高一级的班级。教练经验丰富,能够立即发现你的错误并进行纠正。在一段视频中,我的教练梅里奇(Meriç)甚至提醒我不要连续弯腰四次!如果雪道因天气原因关闭,他们也准备了许多替代方案,确保你不会被困住;例如,他们为我们安排了卡帕多奇亚之旅。在此,我向梅里奇和整个团队致以最诚挚的问候、爱意和敬意。我度过了一个美好的假期,我已经开始倒计时,期待着再次回到这里。你们是最棒的,可爱的人们!🫡