点评:Det var meningen att min son skulle gå simskola. Vi betalade för 1 termin. När han sedan börjar så står dom och häller små bebis kannor med vatten på armarna för att vänja dom vid vatten. Han är 5 år.
Jag väljer att gå dit innan simskolan och betala för honom, men inte bada själv. Det tar 10 minuter så söker badvakter upp mig och förmedlar att det ej är tillåtet att han badar utan mig. Varför förmedlade man inte detta i entrén när jag betalade för att endast han skulle bada.
Jag ringde min sambo som brukar vara den som sköter simskolan. Då står dem redo att hugga mig för att mig för att jag sitter i cafeterian och använder telefon. Jag ville ringa min sambo för att fråga om regler. Strikt förbjudet säger dem efter att dom kastat upp min son ur vattnet. Jag stod precis bredvid honom hela tiden när han badade.
Det slutade med att han inte vågade gå på simskolan och vi fick gå hem. Pengarna tillbaka får vi inte heller för att det gått för långt tid.
piss ställe med orimliga regler för föräldrar.
翻译:我儿子本来应该去游泳学校的。我们交了一个学期的学费。他刚开始上课的时候,工作人员就站在那儿,用小水壶往他胳膊上浇水,让他适应水。他当时5岁。
我决定在游泳学校开课前带他去学校,交了钱,但他自己不游泳。结果只过了10分钟,救生员就过来告诉我,没有我陪同,他不能游泳。为什么我交了钱让他自己游泳的时候,他们没告诉我?
我打电话给我的伴侣,他平时负责游泳学校的运营。结果他们居然因为我坐在餐厅里打电话就想揍我。我只是想打电话问问规定而已。他们把我儿子从水里扔出来之后,就说这是绝对禁止的。他游泳的时候,我一直都在他旁边。
最后,他不敢去游泳学校了,我们只好回家。而且因为时间太久,我们也没能拿回学费。
这是一个对家长有不合理规定的儿童游乐场所。