点评:Το Σάββατο 25/07 παίξαμε το παρακάτω δωμάτιο.
Δύσκολο να αποτυπώσεις ότι ζήσαμε σε λέξεις, θα προσπαθήσω….
Δωμάτιο με αρχή-μέση-τέλος. Για άλλη μια φορά αχαστος Verone.
Χώροι 🪑: Τεράστιο δωμάτιο με απίστευτα διαμορφωμένους χώρους, τρομερά έπιπλα που από μόνα τους σε βάζανε σε όλο το concept που θέλει να περάσει το δωμάτιο.
Γρίφοι 🕵️: Ακριβώς ότι πρέπει για την ιστορία του δωματίου, δεν έχαναν πουθενά, κάποιοι ήθελαν ψάξιμο και αυτό ακριβώς ήταν το κορυφαίο.
Ιστορία 📇: Είναι απίστευτος ο τρόπος που έχει σύνδεση τα δύο δωμάτια μεταξύ τους και πόσο καλά διατυπωμένη είναι η ιστορία μέσα σε αυτό το δωμάτιο.
Gameplay🎮: Δεν θα πω πολλά για αυτό. Νιώσαμε ότι παίζαμε σε σειρά του Νετφλιξ με πρωταγωνιστικό ρόλο. Ακραίο το πόσο σε βάζει μέσα σε όλη την ιστορία και σε κάνει μέρος της αυτό το δωμάτιο.
Act🎭: Οι τύποι δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας. Αν δεν ήμουν σε er θα έλεγα ότι είμαι στα γυρίσματα κάποια σειράς υπερπαραγωγή σε παγκόσμιο κανάλι. Ίσως και ότι καλύτερο έχω δει σε ρόλους-ερμηνεία σε er.
Δεν έχω παίξει υπερβολικά πολλά δωμάτια και ούτε έχω παίξει δωμάτια του εξωτερικού αλλά είμαι σίγουρος ότι κάτι τέτοιο όπως το Cocaina αποκλείεται να υπάρχει κάπου αλλού και οι άνθρωποι εκεί μέσα αξίζουν κάθε βραβείο. Αν και το σημαντικότερο βραβείο είναι του κόσμου και αυτό ο Verone το έχει κερδίσει πολλά χρόνια τώρα ❤️
Συνεχίστε αυτό που κάνετε με τόση αγάπη γιατί κάνετε και εμάς κάθε μέρα να αγαπάμε πιο πολύ αυτό που παίζουμε 😁
Verone 2 - Live Action Escape Rooms
翻译:7月25日星期六,我们玩了下面的房间。
很难用语言来描述我们的体验,我会尽力试试……
一个有开头、中间和结尾的房间。Verone又一次做到了无可挑剔。
场景 🪑:一个极其宽敞的房间,内部布局设计得恰到好处,那些精美的家具本身就完美诠释了整个房间试图传达的意境。
谜题 🕵️:这些谜题完全契合房间的故事背景,一点也不显得多余;有些需要仔细寻找,而这正是其精妙之处。剧情 📇:两个房间之间的连接方式简直不可思议,而这个房间里的故事情节也构建得极为出色。
游戏体验🎮:关于这点我就不多说了。我们感觉自己就像是在出演一部以自己为主角的Netflix剧集。这个房间真的能让你完全沉浸在整个故事中,并成为其一部分。
演技🎭:演员们的表现堪称精彩绝伦。如果不是身处er环境中,我会觉得自己正在某个全球性频道上拍摄一部超大制作的剧集呢。这或许是我在er上见过的最出色的表演了。
我并没有玩过太多房间,也没玩过国外的房间,但我敢肯定像Cocaina这样的房间在其他地方绝对不存在,里面的玩家绝对配得上所有奖项。虽然最重要的奖项是世界级的,而Verone多年来也屡获此奖 ❤️
请继续满怀热情地做你们正在做的事情吧,因为这也让我们每天更加热爱我们所玩的游戏 😁
Verone 2 - 实景密室逃脱。