点评:Tarihi dokusu korunmuş bir Macar kasabası, sakin bir gün geçirmek isteyenler için güzel. Trenle, otobüsle veya tekne ike gelmek mümkün. Trenle giderken biletinizi aldığınızdan ve trende biletinizi okuttugunuzdan emin olun. Budapeste batthyani ter istasyonundan HEV denilen banliyö treni ile gidiliyor. Ancak Szentendre yönüne giden biletin geçerliliği Bekesmegyer istasyonundan başlıyor. Bu nedenle Batthyaniter- Bekesmegyer yolculuğu için Budapeste içinde kullanılan bileti kullanmanız gerekiyor. Biletler trene binince vagon içinde bulunan makinelere okutuluyor. Makineler otomatik degil. Yani Szentendre için iki bilet okutmak gerekiyor. Ben bu konuda herhangi bir bilgi bulamamıştım ve bilet satış elemanının dediklerini de sanırım anlamadim. Szentendre yazan bilet yeterli sandığım için tek bilet kullandım ve kontrol yapıldığında maalesef ceza uygulandı.
翻译:这是一座保留了历史风貌的匈牙利小镇,适合那些想要安静度过一天的人。可以乘坐火车、公共汽车或船前来。 乘坐火车旅行时,请务必购买车票并在火车上扫描。 您可以从布达佩斯 Batthyani Ter 站乘坐名为 HEV 的郊区火车前往那里。不过,前往圣安德烈的车票有效期从贝克斯梅杰尔站开始。因此,您需要使用在布达佩斯使用的车票进行 Batthyaniter-Bekesmegyer 旅程。当您登上火车时,车票会被扫描到车厢内的机器中。这些机器不是自动的。因此,前往圣安德烈需要扫描两张票。我找不到任何有关此的信息,我想我不明白售票员说了什么。我使用了单程票,因为我认为写着 Szentendre 的票就足够了,但不幸的是,在检查时,我被罚款了。