Toeristonvriendelijk, saai, weinig te zien, gids spreekt geen engels.
Kopalnia Soli Bochnia的点评
点评:Na een goed geregelde fijne taxirit vanuit ons hotel, konden we na veel geduld onze tour beginnen, het begon leuk met een Mijnlift en een treintje, op de eerste locatie merkte wel dat onze poolse gids heel veel te vertellen had, maar ons Audiotour niet zo veel, wilde we iets vragen sprak deze gids geen woord Engels. Het was veel lopen door de gangen en weinig zien. Als de Audiotour ons niks te vertellen had hoorde je alleen het getik van het zout hakken. (Heel irritant) Eenmaal bij de boot voelde we ons gediscrimineerd, eerst mochten de poolstalige, degene met Audiotour moesten wachten, omdat we een andere gids kregen op de moment van boottour hoopte we dat hij wel engels zou spreken, maar helaas dat was niet zo (dus snapte niet waarom wij moesten wachten), het Bootrit was ook maar ongeveer 3 minuten en weinig te zien. Kortom zonde van ons tijd en geld. Op hun website zien de foto's er veel mooier uit dan de werkelijkheid.
翻译:从酒店乘坐出租车前往目的地后,我们终于在漫长的等待后开始了旅程。一开始还不错,参观了矿井升降机和小火车。在第一个景点,我们发现波兰导游滔滔不绝,而语音导览员却很少说话。当我们想问问题时,这位导游一句英语也不会说。我们大部分时间都在走廊里走来走去,却几乎看不到什么。当语音导览员没什么可讲的时候,就只能听到盐矿工人敲击地面的声音(非常烦人)。到了船上,我们感觉受到了歧视。会说波兰语的人可以优先登船,而使用语音导览员的人却不得不等待。因为我们被安排了另一位导游带我们乘船游览,我们希望他会说英语,但很遗憾,事实并非如此(所以我们不明白为什么我们要等待)。乘船游览也只有大约3分钟,而且没什么可看的。总之,这次旅行浪费了我们的时间和金钱。他们网站上的照片比实物好看得多。