Passie, oprecht en ongedwongen
Distilleerderij Keuris的点评
点评:Als een groep vrienden en fervente speciaalbierdrinkers is het bij ons vaste prik: tijdens weekendjes weg bezoeken we áltijd de plaatselijke brouwerijen. Dit jaar besloten we het echter over een andere boeg te gooien en kozen we voor een uitstapje naar deze distilleerderij. We wisten van tevoren eigenlijk niet zo goed wat we moesten verwachten, maar wat was dit een schot in de roos!
Vanaf de eerste minuut was John een absolute topgastheer. De sfeer voelde heel natuurlijk en ontspannen aan, en we hebben ons werkelijk geen moment verveeld. Wat direct opvalt, is de immense en aanstekelijke passie die John heeft voor zijn werk en zijn producten. Het is prachtig om te zien hoe iemand zo vol vuur over zijn ambacht kan vertellen. Hij beschikt over ontzettend veel kennis en elke vraag uit onze groep werd met alle tijd, respect en vakkundigheid beantwoord. Ook was het erg prettig dat er veel ruimte was om af te wijken van een vast programma; alles voelde heel ongedwongen.
Het leukste van de middag vonden we natuurlijk het zelf maken en blenden van onze eigen likeuren. Er waren enorm veel essences voorhanden om mee te experimenteren. Ook hierbij was de begeleiding super: John hielp ons uitstekend op weg om verrassende smaakcombinaties te maken en daagde ons echt uit om buiten de vaste kaders te treden.
Tijdens de hele workshop werd één ding heel duidelijk: er wordt hier niet gerommeld met kunstmatige onzin. Natuurlijke, eerlijke producten staan centraal en het échte ambacht wordt hier volop eer aangedaan.
We hebben een ronduit heerlijke middag gehad en zijn met prachtige, zelfgemaakte flessen huiswaarts gekeerd. John, ontzettend bedankt! Een dikke aanrader voor iedereen die van ambacht, smaak en gezelligheid houdt.
翻译:作为一群朋友兼精酿啤酒爱好者,我们有个惯例:每逢周末出游,必定会去参观当地的酿酒厂。不过今年我们决定换个方式,于是选择了去这家蒸馏厂游览。其实事先我们并不太清楚会有怎样的体验,但这次真的太棒了!
从一开始,约翰就是一位无可挑剔的出色东道主。整个氛围显得自然又轻松。我们真的一刻也没觉得无聊。最引人注目的是约翰对自己的工作及产品所怀有的巨大且富有感染力的热情。看到一个人如此满怀热忱地介绍自己的手艺,真是令人赏心悦目。他拥有极其丰富的知识,我们一行人提出的每一个问题他都耐心、恭敬且专业地予以解答。此外,能够不必拘泥于既定行程安排这一点也让我们感到十分惬意;整个氛围都显得非常轻松自在。当然,整个下午最有趣的环节就是自己制作并调配利口酒了。有大量香精可供我们尝试。在这方面的指导也同样出色:John很好地引导我们调配出意想不到的风味组合,还切实激励我们突破常规框架。
在整个工作坊中有一点非常明确:这里绝不会使用那些人工合成的乱七八糟的东西。全是天然的、地道的产品是这里的核心,真正的手工艺也在这里得到了充分尊崇。
我们度过了一个无比愉快的下午,带着亲手制作的精美瓶子心满意足地回家了。约翰,非常感谢你!对于任何热爱手工艺、美味与温馨氛围的人来说,这里绝对值得推荐。