点评:Fantastische boottrip van 3 dagen, 2 nachten met ons gezin van 4. Fijne afwisseling in het programma: snorkelen tussen de zeeschildpadden, kayakken in de mangrove, eilandjes verkennen, varanen bewonderen, chillen op de boot en van het dak af springen in het water...Het eten aan boord van de mooie en zeer comfortabele Singkolo boot was verrukkelijk, met dank aan de geweldige crew die ons echt in de watten legde. Gids Vendy is een topkerel, weet veel van de omgeving en neemt je met de glimlach mee op sleeptouw. Hopelijk wordt het toerisme in Labuan Bajo en omgeving op een duurzame manier verder uitgebouwd want het is duidelijk hard aan het groeien. Op sommige plekken was het dan ook vrij druk, onze enige suggestie ter verbetering zou zijn om in het grote Nationale Komodo park andere plekken te zoeken ter vervanging van Padar eiland waar het heel erg druk was om de zonsopgang te bewonderen. Na de boottrip hebben we nog een leuke uitstap gemaakt landinwaarts naar een mooie waterval waar je fijn kon zwemmen en van de rotsen springen. Bedankt voor deze onvergetelijke ervaring!
翻译:我们一家四口享受了一次精彩的三天两夜游船之旅。行程安排丰富多彩:在海龟群中浮潜、在红树林中划皮划艇、探索岛屿、观赏巨龙、在船上放松身心,以及从屋顶跳入水中。这艘漂亮舒适的“辛科洛号”游船上的食物非常美味,这要感谢热情的船员们,他们真的非常照顾我们。我们的导游文迪人很好,对当地非常了解,而且总是面带微笑地带我们游览。希望拉布安巴焦及其周边地区的旅游业能够持续发展,因为它显然正在快速发展。有些地方人潮拥挤,我们唯一的改进建议是,在广阔的科莫多国家公园里寻找其他景点来代替帕达尔岛,因为那里的日出观赏人潮拥挤。游船之旅结束后,我们前往内陆,参观了一个美丽的瀑布,在那里可以游泳,还可以从岩石上跳水。感谢你们为我们带来这次难忘的体验!