点评:İşletme olarak kendinizi yabancı hissetmeyeceğiniz, ilgi ve alakanın hiç eksik olmadığı samimi bir ortamda olacağınızı asla unutmayın. İlk dalış heyecanınızı ister sahilden ister tekneden size keyifli anlar olarak geri kazandıran, deneyimleriniz sonrasında vazgeçemeyeceğiniz bağımlılık yapacak bir ortama giriyorsunuz. Ailecek veya yalnız defalarca gittim ve gitmeye de devam edeceğim kendime 2. adres olarak adlettiğim bir işletmedir. İşletme sahiplerinden, çalışanlarından eğitimcilerinden Kaptanına kadar asla size sırt dönmüyorlar. Her an samimiyet le hizmet veriyorlar. Dalış keyfi bitse bile gidemezsiniz. Mekan o kadar keyifli ki sohbet, muhabbet ve keyifli dakikalar asla eksik olmuyor. Keyifli zaman hiç bitmez ama enerjiniz biter, ertesi gün kaldığınız yerden hayatınıza anlamlı saatler katmaya devam edersiniz. Bana göre Kraken böyle bir yer.
翻译:永远不要忘记,作为一家企业,您将处于一个友好的环境中,您不会感到自己是一个陌生人,并且永远不会缺乏兴趣和关心。您进入了一个令人上瘾的环境,无论是在海滩还是在船上,您都会再次感受到第一次潜水时的兴奋和愉快的时刻,并且在体验后您将无法放弃。我曾单独或与家人一起访问过很多次,并将继续这样做,这是我称之为我的第二个地址的业务。从企业主、员工、培训师到船长,他们永远不会背弃你。他们始终以真诚的态度提供服务。即使潜水乐趣结束了,你也不能去。这个地方非常令人愉快,聊天、交谈和愉快的时刻从不缺乏。愉快的时光永远不会结束,但你的能量耗尽了,第二天你会从上次中断的地方继续为你的生活添加有意义的时间。对我来说,Kraken 就是这样一个地方。