点评:En super fed oplevelse, meget professionel, hyggeligt og med Nam som lærer kom vi alle hjem med ny viden og opgraderede færdigheder i det Thailandske køkkens hemmeligheder.
Nam modtog os ved ankomst og fik os med sikker hånd først ført os igennem Spicy Papaya salat samt forårsruller, utroligt lækkert og med god instruktion lykkes det at lave et flot resultat. Næste runde var thai supper, både en hvid og en med spice, lækkert og 100% autentisk. Så kom Pad Thai og vi fik historien bag, men vi fik frembragt nogle lækker versioner. Derefter lavede vi hver en karryret og fik igen god historie bag de enkelte versioner fra den klassiske Røde karry over Gul, Panang samt en Grøn, sikkert guide af Nam kom vi rigtig flot i mål, afslutningen var Banan i kokosmælk, en simpel. sød og lækker afslutning. Alt vær lækkert, rent og i det åbne køkken med udsigt over havet fløj de 3 timer afsted. Husk at komme med god appetit, det er meget mad og det spises selvfølgelig undervejs. Så vil i have en god oplevelse i flotte rammer, høj kvalitet og en lærer der både kan sit håndværk samt kan fortælle historierne bag, så er et besøg hos Nam det perfekte valg.
翻译:一次超级棒的体验!整个过程非常专业又温馨。在Nam老师的指导下,我们每个人都带回了新知识,还提升了制作泰式料理的技能。
Nam在我们到达时便热情迎接我们,她以娴熟的手法先带我们制作辣木瓜沙拉和春卷——这些菜肴美味至极,在她的细致指导下我们也成功做出了理想的效果。接着是泰式汤品,既有清汤也有辣汤,味道绝佳且绝对正宗。随后便是泰式炒河粉,Nam还向我们讲述了它的背后故事。不过我们制作出了几个很美味的版本。接着我们各自做了一份咖喱,从而为从经典的红咖喱到黄咖喱、帕南咖喱以及绿咖喱的每一个版本都赋予了精彩的故事背景。在Nam的悉心指导下,我们圆满完成了整个制作过程;最后的收尾便是用椰奶煮香蕉——一种简单、甜美又可口的结尾。所有菜品都十分美味,整个烹饪过程在面朝大海的开放式厨房中进行,3个小时转瞬即逝。记得要带足胃口前来哦,因为食物量非常多,当然,大家也会边做边品尝啦。这样,您就能在优越的环境中获得绝佳的体验——高质量的服务,还有一位既精通技艺又能讲述背后故事的导师。此时,光临Nam便是绝佳之选。