点评:Wat een geweldige uitstap! Vanaf het eerste moment voelde alles professioneel en persoonlijk tegelijk. Onze gids Joke was ronduit uitzonderlijk – gepassioneerd, deskundig en met een heldere uitleg bij elk onderdeel. Ze wist precies hoe ze de verhalen achter de producten tot leven moest brengen.
We reden met golfkarretjes door prachtige velden en plantages, wat op zich al een heerlijke belevenis was. Maar het echte hoogtepunt: de proeverij van lokale wijnen op basis van streekeigen fruit – verrassend verfijnd en vol karakter. Er was zelfs een mousserende wijn bij die meer dan indruk maakte! Joke begeleidde elke wijn met vakkundige toelichting, zodat je écht begreep wat je proefde.
Daarnaast konden we ook lokale sapjes en heerlijke chips ontdekken – kleine extraatjes die het geheel compleet maakten.
Dit is de perfecte combinatie van natuur, cultuur en culinair genot. We gaan zeker terug!
翻译:多么棒的一次旅行!从一开始,一切都既专业又贴心。我们的导游Joke简直太棒了——热情洋溢、知识渊博,对每个细节都讲解得清晰透彻。她能把产品背后的故事生动地呈现出来。
我们乘坐高尔夫球车穿梭在美丽的田野和种植园中,这本身就是一种令人愉悦的体验。但真正的亮点在于品尝当地用当地水果酿造的葡萄酒——出乎意料地精致,风味十足。其中一款起泡酒更是令人印象深刻!Joke为每款酒都做了专业的讲解,确保我们真正理解了自己品尝到的滋味。
此外,我们还品尝到了当地的果汁和美味的薯片——这些小惊喜让整个体验更加完美。
这是一次自然风光、文化体验和美食享受的完美结合。我们一定会再来的!