点评:Jätte fin bana och barnen tyckte det var jättekul. Men det fanns ett problem. Jag skickade iväg mitt barn och kortet där åken låg på i tanke om att det skulle gå snabbt och enkelt att bara blippa kortet. Arbetaren som tog emot kortet kunde knappt någon engelska och blev snabbt irriterad när mitt barn försökte kommunicera. Den andra personen som jobbade där sa först något på franska och när mitt barn frågade ”English?” himmlade hon med ögonen och sa ”English please” som att mitt barn hade varit otrevligt. Såklart hade mitt barn inte varit otrevligt, hon ville bara höra det hon sa på engelska. Mitt barn var bara nervös för att prata med en främling på engelska vilket är helt förståeligt. Det var aldrig mening framstå som otrevlig eller elak och jag tycker att arbetaren kunde hanterat det mycket bättre.
翻译:赛道非常不错,孩子们也觉得特别有趣。但有个问题。我让孩子带着卡片去缴费,本以为那样就能快速又轻松地刷卡付费。负责收卡的员工几乎不会说英语,当我孩子试图与他交流时,他很快就显得很不耐烦。另一位在那里工作的员工先是用法语说了些什么。当我孩子问“English?”时,她翻了个白眼,然后说“English please”,就好像我的孩子很无礼似的。当然,我的孩子并没有无礼,她只是想听到对方用英语说话而已。我的孩子只是因为要用英语和陌生人交谈而感到紧张,这完全可以理解。我的孩子绝无无礼或刻薄的意图,我觉得那位员工本可以处理得更好。