Świetny wybór, poczucie bezpieczeństwa, pomocny i komunikatywny Dammika
Sri Lanka Tourist Driver的点评
点评:Kontakt do Dammika dostaliśmy z polecenia. Cieszymy się, że zaufaliśmy, bo był to najlepszy możliwy wybór.
Dammika był naszym kierowcą i lokalnym przewodnikiem - zrobił dla nas bardzo dużo i jesteśmy mega wdzięczni za to, w czym nam pomógł (zawożąc pod presją czasu, kupując bilety na pociąg, które ciężko byłoby dostać samemu). Dammika ma całą masę znajomości, które dało się odczuć na każdym kroku. Z łatwością załatwia parkingi, wymyśla atrakcje, proponuje różne ciekawe rzeczy, pomaga z jeepem na safari. Dzięki niemu wycisnęliśmy maksymalnie z czasu, który mieliśmy przed podróżą na południe wyspy. Jeśli zastanawiacie się czy warto - tak. Nie traćcie czasu na ubera, kierowców taxi czy ciągle podróże TukTuk.
Gdyby ktoś ze znajomych wybierał się na Sri Lankę, gorąco polecamy tego kompana do podróży - na Sri Lance łatwo dać się zrobić w konia tubylcom i trzeba być ostrożnym. Prywatnym kierowca I asystent podróży w jednym, zawsze doradzi, jak się zachować, na co zwrócić uwagę. Do tego jest bardzo komunikatywny, chętnie rozmawia o historii, zwyczajach, miejscach. Na pewno wrócimy na Sri Lankę i odezwiemy się ponownie, by z nim podróżować. Polecamy to również Wam.
翻译:我们是通过朋友推荐才联系到达米卡的。我们很高兴当初信任了他,这真是个明智的选择。
达米卡既是我们的司机又是当地向导——他为我们做了很多,我们非常感谢他帮我们解决的一切问题(比如在时间紧迫的情况下开车,以及帮我们买到我们自己很难买到的火车票)。达米卡的人脉非常广,我们处处都能感受到他的帮助。他轻松地安排了停车位,推荐了很多景点,建议了各种有趣的活动,还帮我们安排了吉普车之旅。多亏了他,我们在前往岛屿南部之前,充分利用了剩余的时间。如果你还在犹豫是否值得——答案是肯定的。别把时间浪费在优步、出租车司机或者没完没了的嘟嘟车上了。
如果你的朋友计划去斯里兰卡旅行,我们强烈推荐这位旅行伙伴——在斯里兰卡很容易被当地人欺骗,所以一定要小心。这位既是私人司机又是旅行助理的人会随时为您提供出行建议,告诉您如何举止得体,以及需要注意的事项。他非常健谈,乐于与您交流历史、风俗和当地景点。我们一定会再次前往斯里兰卡,并再次联系他安排行程。我们也向您推荐他。